//Forever Imperfect



Bangun tidur je dapat satu mesej dari **** .omg bila baca mesej tu je,tiba tiba mengalir air mata aku lagi.tak sangka sanggup dia buat aku macam tu.mesej tu dari kawan baik aku sendiri.dia nasihat kan aku pasal budak ******.dia kata yang budak ni memang suka game perempuan.and aku la salah satu mangsa nya.
Ya allah memang berat sangat sangat ujian yang kau beri kan dekat aku.tapi aku tahu ni baru sikit ujian yang aku terima.aku redha ya allah.
Asal aku yang jadi mangsa kau ha?apa salah aku ha sampai kau buat aku macam ni.aku tahu kau kecewa dengan perempuan.tapi kenapa mesti aku and perempuan perempuan lain yang jadi mangsa.aku just boleh kata kan yang kau ni memang DAYUS.
Aku just tunggu kau dapat pembalasan yang setimpal dengan perangai kau tu.jangan sampai satu hari nanti kau menangis and baru nak menyesal dengan perbuatan kau.semoga kau bahagia dengan cara kau tu.<3 whathefuck.fullstop!

Older Post | Newer Post