//Forever Imperfect



Hari ni bosan sangat sangat duduk dekat hostel.tak tahu nak buat apa.bangun bangun tidur je terus on lappy and buka facebook.tu je yang boleh saya buat sekarang ni.nak keluar,duet tengah pokai pulak,and kawan kawan pon still tengah tidur lagi.so malas nak disturb dorang semua.
Punya kusyuk on9 tak sedar ohh da tengah hari.eeeuuu mandi pon belum lagi taw.tapi saya tak mandi pon still bau wangi lagi =.= tak caya cuba bau.mesti wangi.kalau busuk tu,bau anda la.bukan saya :)
jangan tak mengaku pulak ye.peace ^^
Hari ni just on fb je and tengok tengok gambar orang.zura suke tengok gaya gaya budak hot stuff berfesyen.kadang kadang teringin nak ikut berfesyen,tapi saya tak reti owh.bukan nak kejar hot.tapi tak salah kan kalau kita nak memajukan diri kedepan and cuba jadi yang terbaik di mata orang lain.so renung renung kan selamat beramal :)

Older Post | Newer Post