//Forever Imperfect



 Huwaaa bangun sangat awal diz morning.bangun bangun je terus on lappy and on fb.itu lah rutin harian saya kalau sudah bosan sangat.hari ni plan nak hang dengan kawan kawan.tapi rase malas pon ade jugak,sebab kite orang malas nak drive kereta.ingat nak pergi naik transport awam je.tapi dekat puchong ni susah sikit.
On9 punye la lame.sedar sedar dah tengah hari.omg,macam mane ni,still memikir kan,nak keluar ke tak.okey dengan 1 tekad dan harapan yang menggunung and membukit,pergi jela redah naik bas.boleh pulak hujan lebat time tu.omg malang nye nasib saya.duduk dalam bas sampai pukul 5 lebih.memang rase nak menjerit je.lebam bontot duduk dalam bas lama lama ni =.= amekk kau berbuke air hujan.
Then menerus kan perjalanan ke bukit bintang.wahh sudah lama tidak menjejak kan kaki ke situ.kalau dulu time hari minggu memang rajin la lepak situ,but now dah masuk study kurang sikit  activiti sosial saya =.= (bukan bermakna saya saya buat gegala sosial yang negatif okey) hanya cuci mata sahaja.ishkk apa pon tak boleh la korang ni.cepukk kang.

Older Post | Newer Post