//Forever Imperfect



kenapa sekarang life saya rase kosong je eh.korang tahu tak kenapa?sebab saya sendiri pon x taw apa yang saya nak dalam idup ni.saya rasa bosan sangat sangat dengan apa yang saya buat sekarang.orang kata kalau hidup dah bosan,nama nya nak mati rite?but semua 2 takdir allah.so tak boleh percaya 100% :)
Now saya rase serabut sangat2.sebab my ex hari hari hantar mesej and pujuk saya untuk mula kan relationship yang baru.but sory dear,hati saya dah tak ada ruang untuk awak lagi.so sory.and now calon 'A' and calon 'B' pula meluah kan perasaan mereka dekat saya.omg.saya tak tahu nak buat apa.saya just cakap yang saya tak bersedia lagi,coz hati saya tetap pada 'C' :'(
Kenapa kenapa dan kenapa.kalau lah masa boleh di undur kan balik.saya tak nak semua ni terjadi.tapi saya tak boleh nak salah kan sesiapa,sebab ini semua sudah di takdir kan dan ujian dari allah <3

Older Post | Newer Post