//Forever Imperfect



Sekarang ni saya rasa lagi baik dari sebelum ni.Betul kata orang kan,kalau satu pergi,sepuluh yang akan datang nanti.and apa yang di cakap kan tu memang terjadi pon.tapi tak ada la sampai sepuluh sekarang ni.tapi yang tak sampai sepuluh ni pon dah buat saya rasa pening and serabut sangat sangat.
And saya dapat tahu yang dia dah bahagia sekarang ni.saya hanya boleh doa kan kebahagiaan dia kekal selama lamanya.amin :) kalau dia happy,saya pon turut happy jugak.saya sanggup buang kan perasaan saya jauh jauh untuk kebahagiaan dia.lepas ni saya boleh mula kan hidup baru dengan tenang tanpa memikir kan pasal dia lagi.
Saya nak cerita pasal relationship dekat facebook pulak.okey,sebenarnya saya dengan farith hafeez tak ada pape hubungan pon.saya baru je kenal dia,then tiba tiba dia hantar request macam tu,dengan tak pikir panjang nya saya pergi app.ingat kan just untuk suke suke.tapi now dia mintak hubungan yang serius pulak.omg saya ni memang suka cari masalah kan.hurm tapi saya terus terang dekat dia yang saya tak kenal dia,tak pernah jumpa dia,tak tahu pasal diri dia semua,so macam mana saya nak buat hubungan yang serius dengan dia.
Tapi macam macam janji yang dia ucap kan dekat saya,and nampak serius sangat sangat.Kadang kadang call saya,and buat saya ni macam betul betul gf dia.saya sendiri pon dah pening sekarang ni.tapi saya sendiri yang cari masalah ni.bongokk nya saya ni =.=

Older Post | Newer Post