//Forever Imperfect



Statement terbaru saya."ayat kau 2 memang menusuk hati and jantung aku.puihhh macam la aku kesah sangat.single itu lagi mulia la.bebas berkawan dengan sesape je.bukan macam kau kena kongkong"
sekarang ni hidup rasa tenang sangat sangat sebab dah tak ada sesape yang nak kongkong hidup saya.tapi kadang kadang saya rasa sunyi sangat sangat, sebab tak ada orang yang nak take care pasal saya.hurmm nasib badan.tapi kadang kadang rase best juga bile single ni,hidup rase bebas sangat sangat and tak terikat dengan siape siape.so buat mase sekarang ni biar lah macam ni dulu.malas la nak fikir benda benda yang tak berfaedah ni.
hurm now mood sangat lah tidak baek.malam tadi helmet kena cilok dengan syaitan bertopeng kan manusia.(memang layak panggil kau macam ni) dah la baru je beli helmet tu,dah kena cilok pulak.nampak sangat yang kau ni binatang.mak bapak kau tak mampu ke nak beli kan,sampai sanggup mencuri.kesian mak bapak kau kan dapat anak macam kau!aku doa kan ko mampus tepi jalan tu nanti.kecik kecik tak nak mampus.besar besar menyusah kan orang.

Older Post | Newer Post