//Forever Imperfect



Yahoo akhir nya dapat juga baju starbuck yang di idam kan.time ni dekat mcd.saja lepak lepak dengan housemate.sebab tiba tiba membe teringin lak nak makan mcd.so ikut kan jela.nanti kalau tak teman,kempunan pulak.abis meroyan dia nanti macam emak kehilangan anak.
Lappy juga tidak ketinggalan dan turut di bawa sama.wahh ayat kau punya la skema!urm tapi macam macam pulak yang terjadi.batery lappy tertinggal dekat ostel.lupa nak pasang balik batery sebelum keluar rumah.just bawa cage sahaja.pastu boleh pula plug dekat mcd tu problem.aduhh malang betul nasib.
Tapi nasib ade sorang mamat ni yang tolong.dia bagi guna plug dia.owh thanks sangat sangat taw mamat.hehe sorry panggil mamat.sebab tak tahu nama dia =.= then kita orang lepak 1 meja dengan this mamat la.borak sakan kita orang.auw macam dah lama kenal je owh cara kita orang lepak.and thanks juga pada si mamat ni sebab sudi download photoscape untuk saya.okey thanks bro!

Older Post | Newer Post