//Forever Imperfect



Auwww hari ni bangun punya la awal.padahal class start pukul 12.tapi bangun kol 8.30.adeyy macam tak percaya je saya bangun awal awal ni.sampai housemate semua ingat saya mamai nak pergi class,padahal dorang tak tahu yang saya nak jumpa dengan si dia kejap dekat bawah =.= wahh kau ni zura kalau bangun pagi nak pergi class kemain la susah kan.tapi nak jumpa si dia,punya la rajin bangun pagi.aotototo nampak tak permainannya tu??vudusss la kau ni.
tak pernah dalam sejarah dating pagi pagi bute macam ni owh.buat pertama kali nya kot.da la dengan muka mengantuk and tak mekup nya jumpa dia dekat bawah.mula mula cuak la jugak.tapi lama lama okey je.so sweet owh dating pagi pagi macam ni.bukan senang taw saya nak jumpa orang.tapi di sebab kan dia,ape pon boleh.haha.tapi bukan semua nya boleh la.ade jugak batas batasnya."paham paham jela okey" malas nak explain panjang panjang.
Thanks la sebab sudi datang jumpa saya.ingat kan bila jadi nombor dua ni,saya tak dihiraukan langsung,tapi rupa nya awak tak macam tu.awal adil la jugak.tapi SIKIT je.tak banyak pon :D and paling tak boleh bla awak kata setia pada yang satu,then boleh pulak awak cakap "eh eh setia pada yang dua " omg,boleh pulak awak cakap macam tu kan.rase nak hempuk hempuk jela kepala awak tu.tapi saya tak sampai hati lagi nak buat macam tu dekat awak (poyo jela)  =.=
UNTUK SI DIA:
okey lagi satu,siapa yang selit kertas dekat fail saya??awak ke orang lain.kalau tak silap kertas tu tulis "momot cute" kalau tak silap saya la.saya pon dah lupa.kalau awak yang tulis,saya nak cakap thanks la ye.haha :D Kboiii

saya sayang awak sangat sangat<3 auwww

Older Post | Newer Post