//Forever Imperfect



Selamat Hari Raya Aidilfitri :D Saya nak mintak maaf and mintak ampun (sama la tu) kalau selama ni ada buat salah,termaki,terngumpat,termarah or apa apa jela yang menyakit kan hati korang.tiada manusia yang tidak pernah melakukan kesalahan rite?so harap jangan simpan dalam hati la :) maaf kan saya taw taw.saya hanya manusia biasa yang sering melakukan kesilapan.ececeh ayat aku.geli owhh!
First raya saya,ayah and kakak just duduk dekat rumah je.tak balek kampung pon,sebab malas =.= tak tahu kenapa tahun ni aura raya kurang sangat.so saya nak pergi beraya pon tak semangat langsung.kawan kawan setuju tak yang raya tahun ni tak best??kalau tak setuju,saya just nak cakap "ada aku kesah?" :D
Hari raya ketiga baru la saya pergi beraya ke kedah.huwaa perjalanan sangat sangat la jauh,sampai kebas saya duduk dalam kereta tu.kalau tidur sana tak apa jugak.ni bertolak pagi,then petang balik selangor.memang sakit la kan duduk dalam kereta je.time balek boleh pulak jalan sesak.rasa nak menjerit tolong tolong tolong je dalam kereta tu =.= ishkk apa pon tak boleh la.
Then paling yang tak boleh bla,saya pergi beraya pakai tudung untuk first time kali nya.wahh cam tak caye je kan kan.bf akak siap cakap "dah insaf ke" and kawan2 hostel saya pulak,boleh gelak gila gila bila saya tunjuk pic bertudung saya.dorang kata dah macam "cina masuk islam" hampehh betul la korang ni kan.teruk sangat ke aku bertudung ha =.=! ishk3 korang ni.

Older Post | Newer Post