//Forever Imperfect




Hari ni pergi open house rumah uncle saya dekat tasik puteri rawang.yang gambar dekat atas tu la family uncle saya :) adek kepada ayah saya.mata semua same SEPET je kan macam saya.dah pon sepupu,mesti lah ada iras sikit sikit kan =.='!
Dalam banyak banyak cousin saya,uncle saya ni paling the best la!sangat sangat la sporting.kalau datang rumah dia or balek kampung je,mesti saya selalu kena bahan owh dengan my uncle.sabar jela kan.
Kejadian time open house,ishkk geram betul tengok sorang girl ni,poyo sangat sangat,saya tahu la awak couple dengan sepupu saya kan,tak perlu la nak plastik sangat.konon baek la nak tolong tolong semua,(nak amek hati la katakan) tapi cara awak tu tak kena langsung,nak tolong,but kesana kesini macam tak tahu nak buat apa.rimas pulak tengok awak macam tu.rileks rileks sudah la perempuan oii.

NOTE:Pelik dengan manusia sekarang<3

Older Post | Newer Post