//Forever Imperfect



Okey now saya kena terima seadanya apa yang dah terjadi sekarang ni.mulut memang mengukir senyuman,tapi hati??hanya allah je yang tahu.kalau boleh,now saya rasa nak berlari ke tengah jalan,then tunggu kereta langgar saya je.sebab saya dah penat hidup macam ni,saya dah giveup dengan hidup macam
ni.kenapa kebahagiaan yang saya rasa tak pernah kekal lama!!!why???
tapi memang salah saya jugak sebab saya sayang dekat orang yang tak sepatutnya saya sayang.memang la ni padahnya kan.tapi bukan saya nak jadi macam ni,sikit pon saya tak mintak nak jadi macam ni.memang betul apa yang orang kata kan "tidak semestinya kita akan memiliki apa yang kita sayang".
demi kebahagiaan dia,saya terima semuanya apa yang dah berlaku sekarang ni.saya nak tengok orang yang saya sayang hidup bahagia :') walaupon hati saya terluka,saya redha."awak..walaupun kita tak boleh bersama,saya tetap gembira sebab awak cakap awak sayang saya.tu pon dah cukup bagi saya tahu tak?saya pon sayang dekat awak sangat sangat.saya nak awak happy lepas ni.pasal saya awak jangan risau okey.saya boleh jaga diri saya.saya still ada lagi kawan kawan yang sayang kan saya :')"
Friends thanks sangat sangat sebab korang sentiasa ada dengan saya,time saya down macam ni.saya terharu sangat sangat sebab korang bagi dorongan and semangat dekat saya.korang memang take care sangat sangat kan.saya ingat kan saya dah tak de sape sape lagi,but saya silap.u all still be with me.sumpah aku sayang korang sangat sangat.I LOVE U SO MUCH GUYS!
Sorry again sebab saya dah rosakkan hubungan seseorang.saya memang tak patut buat macam tu,saya terlalu memikirkan perasaan saya,sampai saya sanggup menghancurkan hati orang lain.so sorry dear.i hope you always happy with him<3
Now i need someone to spend time with me and take care about me.i really really need it.ya allah..i
don't know what to do.please give me the happiness way.
Jangan mengharapkan orang lain akan paham perasaan kita.sebab tak akan ada sesiapa yang dapat memahaminya.kadang kadang kita terpaksa memendam dalam hati.cuba untuk menjadi kuat.tetapi....seperti awan apabila tak tertanggung lagi ia akan menurunkan hujan.tetapi manusia...hanya mampu mengalirkan air mata.

Older Post | Newer Post