//Forever Imperfect



Omg..macam mana aku boleh suka dia ni.tak caye aku!dia dah ade girlfriend la zura.kau jangan nak musnah kan hubungan orang boleh tak =.=
nak tahu tak story dekat atas ni?kalau nak tahu teruskan membaca okey.hurmm tak sangke boleh suka dekat dia owh.memang tak caye sangat sangat.tapi tak tahu la kenapa asyik teringat dekat dia je and tertunggu tunggu mesej dia dekat handphone.kadang kadang kalau free ada la jugak mesej.tapi tak selalu pon la.lagi pon dia boyfriend orang.(kecewa)
then tadikan saya im dengan si dia,then saya cakap yang nak out dari kolej.sebenarnya saya tipu je.mana ade nak out kolej.gilaa apa,mum dah bayar yuran la,tak kan nak out pulak kan.memang kena hempukk la nanti =.='!saya saje je nak tengok reaksi dia macam mana.sebab tu saya tipu macam tu.saya just nak tahu dia suka saya ke tak.sebab saya suke dia >.<
Dia tanye kenape nak out.saya cakap bosan.and dia kata pergi la cari kolej lain yang tak bosan.adeyyy sedih nya :( tak kesah ke ni..hurmm.then terus say 'bye. vudusss memang tak kesah la kan?dengan tak tahu malu tanya dia macam ni

Saya:awak tak suke kawan dengan kite eh?
Dia:ntah la.pikir sendiri la.malas nk cakap pape.
Saya:tapi nape..hurmm zura sedih la.
Dia:kenapa ape?ape yang sedih nye?
Saya:kalau tak suke just cakap je.
Dia:Segan la nak cakap.kang kata over lak.
Saya:cakap la dulu.
Dia:(name dia) suke zura.k dah.
Saya:zura pon =.=

Huwaaaaa :'( sedih beb.tapi dia sudah berpunya.and boleh pulak dia cakap yang dia sayang saya and girlfriend dia jugak.ayat dia macam ni "due2 **** sayang".
ape perlu saya buat ni??ya allah.tolong hambe mu ini.saya suka dia,tapi dia dah ade yang berpunya.jahat nya saya ni kan.

*Lebih baik menjadi yang kedua tapi selalu diutamakan daripada menjadi yang pertama tetapi diduakan.

Older Post | Newer Post