//Forever Imperfect



Sorry friends coz dah lama tak tulis blog.busy sangat dengan class and kerja kerja yang tertangguh.lagi pon tak ada story yang menarik untuk di share.okey now cerita pasal perasaan,hurm rasa sedih sangat sangat owh.tengok orang lain happy je dengan pasangan masing masing.tapi saya ni?SINGLE and AVAILABLE.memang rasa nak bercouple jugak,tapi tak jumpa lagi calon yang sesuai.tak kan nak main tangkap muat je rite?memang tak kekal lama la.
Perasaan yang di alami sekarang ni sangat la kritikal.nak tahu tak sebab ape?sebab semua kawan yang rapat,now dah jumpa jodoh masing masing.omg.sedih nye :'( dulu selalu text zura.but now masing masing dah ade jodoh,so dorang mesti la spend time untuk gf masing masing kan.memang padan muke kau la zura.JUAL MAHAL SANGAT DULU.
Kalau dulu handphone selalu berbunyi,now handphone dah macam orang bisu je.rase dah macam tak ada fungsi lagi je.buat sendal pintu berguna jugak kan.HAHA vuduss la kau.=.='!
P/S:saya pon nak bahagie macam awak semua jugak.tapi saya tak nak jadi punca perosak hubungan orang lain.hope you all always happy dengan yang tersayang okey :')
mood lagu:kiss the rain

Older Post | Newer Post