//Forever Imperfect



 Assalammuailaikum?tak jawab dose :3 hari ni aku nak cerita pasal mamat sorang ni.ishkk geram pulak aku bila ingat pasal benda ni.aku ada post status dekat facebook.aku tulis macam ni
"Orang sekarang pakai tudung sebab nak tutup rambut dia yang rosak kena rebonding tu. bukan sebab ikhlas dari hati. nasib baik aku tak pernah buad rebonding :3 bangge siot. kalau aku dah betul2 terbuka hati nanti,baru aku pakai tudung dengan ikhlas :D amin..
boleh pulak ade sorang mamat yang dah lame aku fuck ni comment status aku.kalau comment benda yang okey tak pe jugak.ni boleh pulak dia ceramah aku dekat situ.ehhh puihhhh geram pulak aku!aku tulis wall tu berdasar kan apa yang dah berlaku.bukan aku saja saja mereka cipta.kau tu lelaki,apa yang kau tahu.owhh lupa pulak kan,kau just tahu game perempuan je kan kan.
and boleh pulak kau perli perli aku dekat status kau kan.haha.tapi kau ingat aku kesah sangat ke?haha sikit pon tak la sayang.sekarang ni aku sedekah kan kau cermin,then kau cermin diri kau tu yer.kalau kau dah rasa cukup perfect baru kau datang jumpa aku balik.

#iniorangcakaptakserupabikin

Older Post | Newer Post