//Forever Imperfect



Bangsar South,Sabtu, 2.03 a.m.

Tiba tiba je rasa rindu dekat budak budak rumah saya.Rindu nak bergosip dengan dorang,rindu nak bergaduh dengan dorang,rindu nak gelak besar dengan dorang and rindu macam macam la.kalau nak tulis rasanya ambil masa 2 hari 2 malam kot.okey saya tipu je -.-

Malam ni rasa bosan sangat sangat.tak tahu nak buat apa.so saya dapat idea nak tulis pasal kawan kawan yang saya sayang ni :D

FARAH
Perangai agak gila gila and terlalu masuk air.mulut punya la lezerrrrr tahap paling kritikal  kot.dia la yang selalu menceriakan suasana.dia ibarat lilin yang menerangi kegelapan.aceceh geli siot!Memainkan watak sebagai kak long di rumah.walaupon perangai agak kebiolan and kesengalan kadang kadang tu,tapi ada jugak sikap seorang kakak dalam diri dia.sangat penyanyang dekat kawan kawan yang lain.seperti sayangnya kakak terhadap si adek.

KATTY
Budak kedah yang selalu di buli.kesian tengok dia kadang kadang.selalu sangat di buli oleh farah.kahkahkah gelak je yang mampu aku lakukan.sorry katty aku tak sekuat superman untuk membantu kau =3.suka sangat bila tengok dia gelak.over owh.padahal lawak yang di buat rasanya biase biase je.tapi gelak dia punya la terlebih.macam macam la kau ni katty.yang tak boleh bla kami gelarkan dia miss muru :D

SHARUL
Dia ni dengan dunia dia je.kurang sikit nak bergaul dengan kita orang.kalau nampak lelaki hensem mesti dia akan kena serangan jantung.mengalami penyakit yang aneh aneh jela dia ni.pantang sikit tengok lelaki dahi licin,mesti jadi macam orang gila.haha.orang gila pon tak macam dia taw.suka tengok mulut dia,sebab mulut dia comel bila muncung.like itik!hee jangan marah :)

MIMI
Mak andam di rumah kami.dia ni memang pandai sangat sangat dalam mekup mekup ni.jeles sangat owh tengok kebolehan dia.sebab saya tak reti nak mekup,dia la yang selalu jadi mangsa kena mekupkan kita orang pagi pagi sebelum nak pergi class.and paling kesian sebab dia la yang selalu last skali siap.gare gare nak mekupkan kami semua.sorry mimi.haa tu la sape suruh pandai sangat mekup.kan dah dapat kerja part time.  

MIERA
Memainkan peranan sebagai emak di rumah.sebab perangai dia memang sebijik macam emak orang.selalu masak untuk kita orang and selalu jugak la ceramah kat telinga kami.padahal diri sendiri pon sama je.kahkah.lagi pon dia paling tua dekat rumah tu.umur dia 19 and kami semua 18.so kami gelarkan la dia emak.mulut dia ni pon agak lezer gila bila membahan orang.tapi bila kena dekat diri sendiri,tahu pon tacing kan kan.so lepas ni jangan cuba bermain api eh.haha.nasihat seorang anak kepada ibu nya pulak :D

AINA
Budak ni kalau nak cerita apa apa dekat dia mesti lah kena jelas,sebab dia ni agak terkenal dengan sikap blur and loading dia yang terlalu kuat tu.kadang kadang penat sangat nak mengulang cerita dekat dia.sampai berbuih dah mulut ni.haha.rajin dalam bab mengemas rumah ni.kalau tak ada dia,memang jadi sarang tikus,ular,lembu la rumah kita orang ni.  

NAJWA
Saya suka budak ni.sebab perangai dia sama macam farah.memang terlampau gila sangat.selalu buat kita orang gelak gila gila.kalau tak ada dia,memang sunyi sangat.mulut pon agak pedas.tapi yang peliknya budak ni tak makan pedas.kalau tergigit cili sikit,mula la sawan dia datang.padahal kita orang rasa makanan tu tak de la pedas mana pon.pelik la dengan lidah dia ni.selalu menjadi guru kita orang.thanks sayang sebab selalu bagi kita orang copy paste asgmnt..hee.

LIYA
Bank di dalam rumah kami.selalu sponser macam macam la jugak.terutama bab makanan.dia ni jenis yang tak berkira sangat.orang nya sangat la garang.lagi lagi kalau sepah kan bilik yang baru dia kemas.memang pot pet tanpa henti la jawabnya nanti.Dia ni jugak selalu tidur awal dalam umah tu.tak remaja la macam ni kan kan.yang tak boleh bla selalu tidur,hanphone mesti akan melekat je dengan tangan dia.tak pernah lepas owh =.=  

Older Post | Newer Post