//Forever Imperfect



Huwaaaa :'( lappy ni tiba tiba nak buat hal pulak.dia mengalami demam kuning owh.dah bagi penadol tapi tak elok elok jugak.so maknanya kena buat stok sendal pintu jela nampaknya lepas ni.ape pon tak boleh owh!badan ko ni tak cukup vitamin,sebab tu la asyik masuk VIRUS je.so terpaksa menghantar lappy bodo ni ke bangsar.sabar jela dengan kau :\ kalau tak dah lama saya campak awak ni ke laut tahu tak?
Hidup tanpa lappy memang sangat membosankan.Tapi nak buat macam mana,just bersabar jelakan.nasib baik ada orang tersayang di sisi,so tak de la bosan sangat owh.kahkahkah ayat agak macam fundekk geli nak menulisnya -.-
But now orang yang tersayang dah tak ada di sisi untuk sementara waktu.Menjande saya selama 3 hari 2 malam.handphone menjadi bisu and pendiam.bapak la bosan owh.kalau tak handphone ni selalu menyalak dengan bunyi mesej dari dia.Dah la sebelum dia nak pergi saya sempat bergaduh dengan dia.ada ke patut buat saya macam tunggul.memang tacing la kan.so apa lagi kepala angin saya pon datang tanpa di undang.tapi nasib baik la dia tahu nak mintak maaf!tapi saya ni jenis keras kepala sikit.awak cakap 100 kali sorry pon belum tentu saya nak maaf kan!
Kawan kawan pon mula la duduk membebel dekat saya macam macam.suruh baek baek dengan dia.grrr memang tak dapat la kan!pikir punya pikir.okey la lembut kan hati sikit and maaf kan dia.(terpaksa) nasib baik dia mengaku kesalahan dia.kalau la dia tak mengaku salah time tu,sebulan puasa mesej!jangan harap la saya nak contact dia lagi (just cakap besar je -.-'!)
Sayang........balik la cepat!you ni menggedik la.kenapa la you pergi camping tu.tengok i dah meroyan macam orang gila ni.tak de sape nak mesej dengan i.nak tidur pon susah taw tak!Sorry sebab i cakap kasar dengan you time gaduh tadi :'( tak sengaje.time tu tengah geram sangat sangat dengan you.tapi sekarang i dah tak marah dekat you lagi.now i miss sangat sangat dekat you owh  :\

Older Post | Newer Post