//Forever Imperfect



 
Ishk kau ni perempuan,aku tak faham betul la dengan kau.Now aku dah tak ganggu life kau rasenya,but kau still nak cari pasal kenapa eh?dah lama hidup ke.Aku tak hadap sangat la dengan kau punya **** tu.aku sekarang dah happy dengan life aku.so please la ye jangan nak ganggu hidup aku lagi.Kau tu pangkat adek je.sekarang ni akak cakap baek baek. :) jangan sampai tangan akak ni melayang dekat muka adek sudah la ye.atototo
Aku dah buang kau dari facebook,and now kau sebok sebok nak add aku balek.bila aku tak approve,boleh pulak kau add aku guna facebook kaum kerabat kau kan.kau nak apa sebenarnya ha?nak jadi stalker la eh.cik adek sayang,kain sendiri pon tak terjage,so jangan sebok nak jaga kain orang lain ye :) kau kata otak aku macam kanak kanak ribena,sekarang ni aku bagi kau cermin,then tolong cermin diri tu dulu.terima kasih.
Yang tak boleh bla tu,ada ke patut cakap aku macam KANAK KANAK RIBENA haha.comel apa.kau ada??tak ada kan.so thanks sangat sangat sebab bagi nama tu dekat aku.terharu SIAL.bukan senang nak dengar orang puji aku macam tu.mmuuuahhh untuk kau la bitch!

Older Post | Newer Post