//Forever Imperfect



Semalam saya luangkan masa dengan dia dekat ioi.bapak la bosan dekat ioi tu.tapi bila dengan dia,tak bosan langsung.seronok ada la(u jangan nak perasan sangat okey).kita orang just jalan jalan then teman kan kawan kawan yang lain main bowling.gila jeles bila saya tengok dorang main bowling semalam.sebab saya ni tak reti nak main macam dorang.nak angkat bola bowling pon tak tahu la larat ke tak kan -.- apa pon tak boleh!
yang tak boleh bla semalam,boleh pulak kasut saya buat hal time tu.malang memang tak berbau.tapi saya dah sedia kan payung sebelum hujan,hee :D macam mana ntah boleh saya tergerak hati nak bawak gam.then terjadi la kejadian yang agak kefundekkan tu.boleh plak dia gelak gelak time tu.rase nak bagi penumbok sebijik je dekat muka dia.dia tak tahu yang muka saya dah merah padam.sebab malu yang teramat sangat.=.= just cover line and buat muke tembok je.
Dulu pernah jugak kejadian yang same berlaku dekat sunway.tapi time tu kasut lain la.ishkk apa la malang sangat nasib saya ni.bila pergi mana mana je,mesti kasut akan buat problem.lain kali saya nak bagi kasut saya mandi bunga sebelum keluar rumah.boleh ke macam tu?tak salah kan kalau mencube.(nampak sangat tak normal) ni semua gare gare sebab suke berlari.kasut tinggi pon saya bawak berlari jugak,sebab tu la jadi macam ni.then lupa plak hari tu saya ade menari dalam karoke,sebab tu la kasut tu tak tahan.sebab tuan dia terlalu active :\
sayang thanks taw sebab buat i happy sekarang ni.sebab you,i tersenyum..sebab u jugak hidup i sekarang ni lebih bermakne.but jangan sebab you pulak i menangis nanti.yang bab bab menangis tu mintak mintak di jauh kan.amin.and thanks jugak sebab you sentiase ade dengan i.you ibarat bayang bayang i.huwaaa ayat saya ni amat la terjijik sekali.geli bile bace?yang boleh saya kata kan ADE AKU KESAH?

Older Post | Newer Post