//Forever Imperfect



Sumpah malam ni saya rase rindu gile gile dekat kawan sekolah.teringat balek zaman sekolah dulu,selalu lepak dengan dila,wan a.k.a toten (jangan marah,hee..) shy,teha and axu.kalau dapat gelak tu memang tak ingat dunia la.lagi lagi bila saya yang gelak,kalah pontianak.rase nye pontianak pon tak gelak macam tu.terok bebenor saya ni -.-
Dulu selalu buat kerja pape mesti same same kan,makan,ponteng,pergi toilet and macam macam la.tak pernah berpisah dulu,tapi sekarang dah tak macam dulu lagi.semuanya dah berpisah,dah busy dengan study masing masing.contact pon just dekat facebook jela.kalau la facebook ni tak wujud,rase nye dah lame kot lost contact.so berterima kasih la dekat facebook ni.ade jugak kelebihan main facebook ni,walaupon sebenarnya banyak keburukkan nye.atototo ayat punya la poyo.
Huwaaa sedih pulak aku bila cerita pasal ni.(tolong ambilkan tisu) rase nak menangis je sekarang ni.korang tak rase sedih ke weh?mesti la tak kan.sebab korang semua hati batu.tak macam saya ni.hati kaca kot.(ayat mintak penampar).nanti kalau free kita jumpa okey.tapi tunggu la duet saya berbulu dulu,baru la boleh hang same same.MISS ALL<3

Older Post | Newer Post