//Forever Imperfect



Sumpah sekarang ni aku rasa  nak balik puchong :'( bapak bosan owh duduk dekat kkb ni.hari hari aku kena bangun pagi, jaga anak buah aku yang perangai agak macam sakaiii ni.mak aku memang suke dera aku macam ni kan kan.bagi la aku tidur puas puas sikit.ni tak pagi pagi mulut dia yang macam petir tu dah kejut kan aku.grrrr geram nya aku.bukan senang boleh bangun lewat macam ni.dengan perasaan yang geram aku pon bangun.okey fine.
mak aku cakap dia nak pergi hospital kejap,omg so aku kena jaga sorang sorang la budak budak ni semua.aduhhhh apa la malang nasib aku ni.perangai dorang da la nakal gila.mampus aku kena buli dengan dorang kejap lagi.okeyy rotan siap di tangan. =3
wehh kau sumpah aku rasa rindu gila gila kat kau.dah lama tak jumpa kau kan.kau tak rindu aku ke?hurm mestilah tak kan :'( aku tahu dah.okey tak pe.aku tak kesah pon la :') aku tak sabar nak jumpa kau nanti and nak dengar kau cakap i love you dekat aku.auwww bapak sadis kan.tak tahu malu betul la aku ni.errr :\
 tadi kawan aku naj** mesej aku dia cakap yang lelaki haprakk tu buat dia sedih.lelaki tu couple dengan girl lain.couple dengan kawan si boboy.err korang mesti tak kenal kan?buat buat kenal jelah ye.just ikutkan jela jalan cerita ni.wehh siall la kau jantan.suke suke je kau nak buat orang macam ni kan??kau ingat orang lain tak ada perasaan ke ha?aku tengok muka kau kemain suci lagi.tapi kau ni dengan binatang tak ada beza langsung.kau suka suka je nak permainkan hati orang.kalau jadi dekat kau,aku just mampu tepuk tangan and say booo booo dekat kau!okeyy gila aku dah datang.
 aku tak paham betul la dengan perangai jantan sekarang ni.sorry kalau ayat aku agak kurang ajar.tapi memang betul apa yang aku cakap.susah nak cari lelaki yang perfect sekarang ni.banyak sangat kaki game sekarang ni.bab game game ni paling aku benci.sebab aku pon selalu jugak kena game dengan jantan keparattt.puiihhh!aku doa kan kaki kaki game di luar sana akan terima benda yang sama okey??baru la adil kan kan.

#perutakulapar#

Older Post | Newer Post