//Forever Imperfect



 Tacing gila la dengan kau hari ni.suka sangat buat aku sakit hati kan kan.aku baru ingat nak mesej dengan kau,tapi boleh pulak kau cakap tak de mood nak mesej.bila aku tanya kenapa,kau bagi alasan yang ntah pape.dah la aku tengah tension dengan budak keparat tu.boleh pulak kau buat hal time ni.
ishkk aku pon buat ayat sedih and ayat merajuk aku dekat kau,tapi kau balas dengan ayat haprakk kau tu.huwaaa sumpah tension gile doh.rase nak gila dah pale hotak aku ni. okey fine kau buat aku macam ni kan.memang aku tacing dengan kau 9 hari 9 malam.kau melutut dekat aku pon,belum tentu lagi aku nak maaf kan kau.puihhh
yeahh esok aku balik kkb.ayah datang jemput aku tengah hari esok.adehh malas pulak aku nak kemas barang.dah la kena bangun pagi.memang lebam la kan.muka aku ni susah sikit nak bangun pagi.sebab aku tidur pon pagi.so memang tengah hari la aku bangun.hope ayah datang jemput aku lambat sikit!aku malas nak bangun awal. =3 

#akutacingdengankau#

Older Post | Newer Post