//Forever Imperfect



Tadi kan first time kita gaduh dengan dia.haha.bukan sengaje nak gaduh meyh,but otak ni dah serabut,pening,kusut and macam macam la.tak perlu la nak list kan satu satu kan.tapi memang tahap nak jadi gila la tadi.banyak sangat problem.tunggu dia punya la lama,sampai rasa nak terlelap je owh.hamboii dia punya lama tu macam duduk dekat london je =.=
Aishhh nasib baek la saya ni kuat lagi imannya and still boleh bersabar,kalau tak maki hamun la makan nya nanti.(bajet je) padahal tak pernah kot nak maki hamun orang lagi buat masa sekarang -.- bajet good good jela kau ni zura.silap silap kau yang dapat maki hamun dari dia nanti.tapi kan,you sampai hati ke nak maki i?mesti tak kan.i dah tahu dah,sebab you kan sayang i (perasan kejap) i pon sayang dekat you jugak (saja nak amek hati je) jangan nak perasan lebih okey.
Tapi nasib baek kita dah bermaaf maafan kan and mengaku kesalahan masing masing.haa macam ni la yang i cari selama ni,tak macam orang lain,dah buat salah tapi ego tinggi gila,tak pernah nak mintak maaf.bajet dia je yang betul.bagi makan penumbok baru tahu.apa pon tak boleh!
NOTE:hari ni kita tak jumpa langsungkan,i rindu sangat sangat dekat you,rindu nak kena bahan dengan you taw tak!ni you punya pasal la kan,cerita macam keling tadi.penat tunggu you.bila i merajuk bukan nak pujuk =.= ishkk sabar jela.promise lepas ni tak mau gaduh gaduh lagi taw!pape pon i still sayang dekat you.love you so much <3

Older Post | Newer Post