//Forever Imperfect




 Today aku kena balik ke rumah ku syurga ku di puchong.omg esok dah bermula class seperti biasa.huwaaa bapak sedih lahh.sebab aku tak puas cuti lagi and tido pon tak cukup lagi lahh.malas gila nak balik ke banglo mewah aku tu.errr banglo la sangat kan :\ and hari ni boyfie akak aku yang hantarkan.nampak pelik?haha rileks sudah.sebab kita orang memang rapat lah.so jangan pikir bukan bukan walaupon kami hanya keluar berdua okey!
 Sudah sesampainya di lokasi yang di tuju,aku call membe membe aku suruh turun bawah,sebab aku bawak banyak beg.tapi punya lah lame tunggu batang idung dorang tak nampak langsung.okey fine kawan.kau buad aku macam ni yer.tak pe lah.ada ubi ada batas,lain hari boleh ku balas :D err betul ke ayat dia macam ni?lain macam je bunyi dia.okey la tu.janji kena sikit.okey sesampainya dekat rumah muka aku macam mintak penyepak pon ada jugak punya lah masam.sebab hati aku tengah sakit.haha.memang aku tak tegur sape sape pon time aku masuk rumah.aku masuk bilik then kemas barang and buka lappy.then lelaki durjana aku ajak jumpa malam ni.okey aku pon tengah bosan gila babi ni.aku setuju jelah.
sementara nak tunggu dia,aku sempat berwebcam dengan lelaki dayus kechik method.haha sory sayang.kau mesti suka kan gelaran yang aku bagi ni?bangge tak,bangge tak?haha.bapak rindu owh dekat perangai kau yang agak gampang tu :')
okeyy boyfie aku dah mesej.dia cakap dia ada dekat bawah.aku pon dengan sepantas kilatnya turun ke bawah.err jauh gila lah umah aku dengan tempat guard tu.dah la kena turun guna lif.eee takoddd gila aku.sorang sorang masuk lif,memang macam macam lah yang aku pikir kan.bila dah sampai dekat dia macam macam lah yang kita orang borak kan.and macam macam perkataan jugak lah yang keluar,and boleh pulak tikus tikus yang ada tu main kejar kejar dekat situ.eee bapak jijik dohh.sumpah aku geli gila gila babing.sampai aku terlompat and menjerit jerit rasenya.dah macam tak normal time tu.tapi time tu jelah aku tak normal.time lain okey lagi =.='!
time borak tu boleh pulak dia buad aku sakit.okey fine.gud bye dear.terus aku blahh naik atas.aku tinggal kan dia sorang sorang dekat bawah.kau ingat aku main main lah yer.errr sekali kalau aku dah nekad,memang aku akan buat and tak kan patah balik.dah sampai umah tu aku rasa bersalah sangat sangat sebab buad dia macam tu.aku terlalu mengade ngade owhh.tak patut aku buad macam tu dekat dia.bapak kejam lah aku ni kan kan.dia penat penat datang jumpa aku,tapi ni yang aku balas.
errr you.kita mintak maaf sangat sangat pasal tu taw.kita taw kita salah sebab tak pikir kan perasaan you langsung.promise lepas ni kita tak kan buad lagi yer.tapi hari ni jelah.hari lain tak janji.hee :D jangan marah marah kita lagi taw taw.nanti cepat tua owhh.kalau tua nanti monopos macam mana?haaa mesti tak mau kan kan.so jangan marah marah lagi yer.ilysm. 

#rasabersalahyangamatsangat#

Older Post | Newer Post