//Forever Imperfect



awak, kenapa bila saya cakap saya rindu kt awak, awak macam tak ada perasaan je ?
saya bukan tak de perasaan dekat awak,tapi saya tak menunjuk perasaan saya tu.

awak, perlu ke tiap2 hari kita gaduh ?
saya bukan nak bergaduh dengan awak.tapi saya just nak bergurau je dengan awak.saya tahu saya salah.

awak, awak da bosan dengan saya ke ?
saya tak pernah pon bosan dengan awak.

awak, bila saya ckp something sweet, awak selalu bagi respond yang buat saya down. kenapa ?
saya nak uji kesabaran awak terhadap saya.

awak, awak memang tak ada sedikit pun perasaan kt saya ke ?
kalau saya tak de perasaan dekat awak,buad ape saya terima awak dalam hidup saya.

awak, kadang2 saya tak tahu apa yang awak inginkan.
saya nak awak take care pasal saya, jangan abaikan saya sesekali pon.

awak, kadang2 saya tak tahu macam mana nak luahkan perasaan saya.
hurmm tak pe saya paham perasaan awak tu.

awak, kadang2 saya tringin nak awak peluk saya.
saya pon.

awak, kadang2 saya cuba jadi yang terbaik untuk awak.
saya nampak semua tu.

awak, i always wanna make u mine.
i will try my best to be yours.

awak, tolong jangan mainkan perasaan saya.
saya tak pernah main kan perasaan awak.

awak, saya nak awak tahu yang saya sayangkan dan cintakan awak.
saya pon begitu jugak.

i mintak maaf if perangai i selama ni buat u sakit hati.memang i saje je nak buat u macam ni,sebab i nak tengok sejauh mane kesabaran u dekat i.hurm i nak tahu sejauh mana jugak u sayang dekat i.bila i buat u sakit hati and permainkan perasaan u,sikit pon u tak marah i kan.u tetap layan i macam biase.so sorry dear.ilysm. :')

#sayamintakmaaf#

Older Post | Newer Post