//Forever Imperfect



 Hey kawan thanks sangat sangat sebab kau sudi hantar mesej dekat aku hari tu.aku ingat kan sampai mati kita tak kan bertegur sape,tapi aku silap.huwaaaa thanks sangat sangat weh.sedih gila aku bila tengok kau yang hantar mesej :'( sedih kejap je,pastu aku happy sangat sangat sebab kita da tak gaduh gaduh lagi kan kan kan.dah lame aku tunggu kau mesej aku,akhirnye penungguan aku tu tak sia sia pon :')
sebelum ni aku pernah jugak nak hantar mesej dekat kau,tapi aku takot,malu and semua nya ada lah.aku takot kau tak nak layan aku nanti.aku takot kau maki hamun aku,sebab tu lah aku diam je sampai sekarang.tapi sekarang semuanya dah kembali normal.aku rasa macam bebas dari 1 bebanan.wahhh ayat aku ni,kemain poyoss lagi kan.jijik tenan :)
aku rindu kau lah kawan,aku rindu nak dengar cerita kau,nak bergosip dengan kau and aku rindu semuanya tentang kau.aku rase nak lepak je dengan kau,tapi aku still malu lagi nak berdepan dengan kau.aku sendiri pon tak tahu kenapa!errrr stupid lahh.aku harap 1 hari nanti kita dapat jumpa and lepak macam dulu.aku rindu dengan hubungan kita yang dulu :') and lepas ni aku harap dah tak de pape lagi masalah yang timbul antare kite taw taw.

#kaubestfriendaku#

Older Post | Newer Post