//Forever Imperfect



tikus oh tikus
Malam tadi aku curi curi keluar lepak dengan budak rumah aku.hee =B kite orang just study sikit je sebab apa yang di bace memang tak masuk langsung dalam kepale hotak aku.dah la susah bahasa kebangsaan ni.bukan susah apa,just ayat dia banyak yang pelik pelik owh.errr memang berbelit lidah lah kan nak menyebut =='!
kita orang just lepak dekat bawah hostel je,then aku call berok aku suruh datang and lepak same same.time lepak melepak tu boleh pulak tikus main kejar kejar dekat situ!sampaikan aku dengan najwa melompat lompat macam beruk owh o.O sampaikan dia mencakar tangan aku and sampaikan kepale kita orang terhantuk satu sama lain.memang berdenyut denyut lah kepale aku time tu weh.memang kuat gila sampaikan aku bagun tidur pagi tadi still rase sakit.tapi nasib baik lah aku still ingat lagi nama aku siapa :\
paling kesian dekat berok aku tu sebab dia menjadi mangse aku.yelah kan dah lompat lompat macam beruk nak lari dari tikus tu,aku tarik tarik dia sekali owh,and menyorok dekat dia.and boleh pulak yang dia perli perli kita orang,dia cakap yang kita orang bershuffle :\ err haram jadu la kau berok!kau tahu tak tikus tu bahaye!sekali dia gigit kaki aku nanti,terus lumpuh tahu tak,tahu tak!kau jangan nak gelak sangat lah kan.tumbok muke kau tu baru tahu.garang tak?garang dalam ni je.hee =B
tadi exam bahasa kebangsaan,alhamdullilah untuk sekali lagi sebab aku boleh jawab dengan yakin jugak lah.padahal tak de lah study sangat malam tadi.tapi nasib baik lah soalan yang keluar tu senang je.tapi ade jugak soalan yang agak susah,sebab part yang susah tu,aku tak sempat nak study.esok pulak aku paper pengajian malaysia.exam aku start pukul 4.yahoooo boleh la bangun lewat sikit kan kan.tidur memang hobi aku lah =3 sampaikan mak aku selalu bebel bebel sebab aku ni kuat sangat tidurnya!nak buat macam mana,tu memang keje part time aku.hikk hokk.wish me luck for exam tomorrow okey babeh?

#jagakautikusbodoh!#

Older Post | Newer Post