//Forever Imperfect



Memang aku jeles sangat sangat.Jeles yang terlampau jeles =.= errr nak tahu sebab ape?nak cite ke tak eh,malu pulak rasenya nak cite.atototo hurmm okey cite jela eh,semalam aku stalker facebook boyfie aku.memang semua benda aku korek dekat facebook dia tu.dari setiap sudut aku STALKER.then aku buka lah IM dia,aku jumpa satu nick name ni then aku bace apa yang dorang pot pet kan.okey baru aku taw yang tu jande dia :\ haha okey,aku pon stalker facebook jande dia then jumpe 1 blogspot ni.
Terjah punya terjah aku terbace kisah dorang time COUPLE :\ errr bapak jeles owh.sumpah jeles gile,hurm tapi tak pe tu kisah lame kan kan.tapi jeles jugak lah walaupon cite lame tu dah lapok.1 rumah aku tunjuk blog tu and dorang siap cakap 'ha taw pulak nak jeles' errr ingat aku ni kayu ape,tak de perasaan :\
Okey time terjah menerjah tu aku jumpe satu ayat yang paling tak boleh bla.serius aku rase nak gelak kuat kuat and buat muke macam ni :\ eeeuuuu please lah.ade ke mengaku diri sendiri HOTSTUFF.tersentap jiwa and rage aku bila bace.HAHA.memang lah blog die,so suke hati lah die nak tulis ape kan,tapi ayat tu memang tak boleh bla sangat sangat.sampai sekarang aku gelak gelak lagi =B wehh sory la sebab sempat nak mengutuk kau sikit.hikk hokkk.
then aku just nak warning,tak kesah if nak still kawan kawan lagi,but hope jangan lebih lebih lah eh,tahu tahu jela aku ni macam mane,kuat jeles,kuat sentap,and kuat segale gale nye lah,so please BEWARE! :) ni senyuman paling menawan aku bagi dekat die.kalau lah aku dapat tahu yang dorang melebih lebih nanti dush dush aku bagi dekat sekor sekor.ade paham?
Sayang i nak mintak maaf sebab selalu layan u macam sampah je,HAHA.susah i nak explain kenapa i macam ni sekarang,dulu i tak macam ni pon,serius sangat sangat yang i sekarang ni dah banyak berubah.ramai yang cakap macam ni,dulu kalau dengan ex boyfie i,hurm agak caring,manje then lembut sangat sangat.but lepas dah kena macam macam, i dah terus berubah.rase malas nak bagi muke dah dekat lelaki,takot nanti naik lemak pulak.sebabkan dulu aku baik sangat lah selalu dapat name anjing,babi,bangang,betina and sewaktu dengan nye.okey habis dah :')

#akuadaperasaanjeles#

Older Post | Newer Post