//Forever Imperfect



Watefakkk?
Okey now aku nak cerita pasal seorang budak ni.aku tak tahu lah ape masalah dia,nak cakap yang aku stalker stalker dia,err kau ingat aku ni batak sangat ke ha nak stalker kau punya blog tu,aku rase baru sekali kot aku stalker pasal dia,tu pon sebab aku nak tahu dia tu siapa.malam tu aku bosan sangat sangat so aku tak tahu nak buat ape,aku bace lah setiap entry dia, sampai lah aku jumpa kisah dia dengan duda dia.tapi aku tak marah pon,sebab aku tahu tu cerita lama.aku just cakap aku JELES tengok dorang time tu,sebab bagi aku sweet sangat sangat.and boleh pulak dia cakap aku ni marah marah dia =.=!WTF ha??
Sikit pon aku tak marah la wehhhh,kau faham tak?sebab aku pon tahu benda tu cerita lame,kau ingat aku ni budak budak ape nak marah kau pasal benda yang dah berhabuk tu.and entry yang aku tulis sebelum ni,aku just ingat kan je dekat boyfie aku jangan lebih lebih bile im chat dengan si dia,bukannya aku maki hamun kau and tak kasi kau chat dengan boyfie aku bagai.ko tolong memahami apa yang aku tulis boleh tak,boleh tak?ke kau nak aku hantar kau masuk darjah 1 balik and belajar membace.
okey kau kata yang ada orang mengadu dekat kau yang aku tulis pasal kau,haha yeke weh?setahu aku lah kan,blog aku ni,aku hidekan,and follower aku pon tak banyak,sebab aku tak active dalam bab bab blogger ni,macam mana kawan kawan kau boleh nak amek tahu eh pasal aku?? asal kawan kau tu paparazzi ke or wartawan melodi?asal dorang pulak yang nak sebok pasal aku.cakap jelah yang kau pon sebenarnya stalker aku jugak.malu nak mengaku?kenape dah rase diri hotstuf sangat ke sampai tak nak mengaku yang kau ni amek port pasal orang lain jugak.aku mengaku what yang aku stalker kau.and aku memang tulis pon kan yang aku stalker kau hari tu dari setiap sudut.so?ape lagi yang kau nak kecoh.sekurang kurangnya aku tak membajet.
and lagi satu pasal status aku yang "Friends bukannya ramai pon, tapi buat account facebook sampai due,motif? bajet hot ye cik kak oi." serius aku bukan tuju dekat kau okey,aku tuju dekat public and dekat friends facebook aku.tapi kau pulak yang terasa,memang salah kau lah kan.siapa makan apple dia lah terasa sedapnya.boleh pulak dia perasan yang aku tuju kan benda tu dekat dia =.=!err memang lepas ni kalau aku nak hantar status kena tag nama orang lah kan,supaya orang lain tak terasa!
aku sikit pon tak de kutuk kutuk pasal boyfie dia,tapi tiba tiba je nak ungkit kisah lama pasal boyfie aku kenapa?err aku tak de pon kacau kain boyfie kau tu,yang kau tiba tiba nak buka cite bab lain ni kenape.kalau kau nak tahu,aku dah tahu kisah lama dia lah.dia sendiri cerita dekat aku.memang dia mengaku yang dia dulu main main kan kau,and salah dia sebab buat kau macam tu.tapi benda dah lame kan,perlu ke nak dedahkan aib orang?aku rase tak perlu kot,sebab dia sikit pon tak pernah nak cakap pasal kau.dia tahu apa yang aku sekarang ni gaduh dengan kau,but dia sendiri cakap yang dia tak bekup aku and kau pon dia tak bekup jugak.so ape masalah kau nak burukkan dia?aku rase dia tak de kena mengena dalam hal ni.please jangan libatkan orang lain.
nak bergaduh sebab lelaki??sorry lah weh tu buka cara aku :) aku sikit pon tak cakap yang kau hadap dengan boyfie aku,tapi kau yang lebih lebih menambah cerita kenape??boleh aku tahu apa masalah kau.and pasal yang aku aku kutok kutok kau tu,memang salah aku,so aku mintak maaf okey kakak yang di sayangi?puas hati kau???dah lepas ni jangan nak ganggu hidup aku lagi okey.fullstop.

#jangangangguakulagi#

Older Post | Newer Post