//Forever Imperfect



Okey today aku dapat kasut baru =B thanks mum coz belikan kasut baru tu.kasut keluaran vincci menjadi pilihan aku and yang bercorak harimau.memang dah lame aku idamkan kasut bercorak harimau ni,sebab nampak macam berstyle gile.syukur sangat sangat sebab akhirnya apa yang aku inginkan dah tercapai.but kasut tu now belum sale lagi,so harge dia just rm85.00.but orang tu kata kalau dah sale nanti maybe akan turun kepada 50 lebih je,tapi di sebabkan dah nak pakai sangat,aku beli je.lagi pon bukan aku yang bayar.mak yang bayarkan,so aku kesah ape kan kan =='! esok boleh la aku melaram puas puas dengan kasut baru aku tu,bhaha jijik owh perangai aku ni :\
Now aku tengah final exam,OMG memang tension hidup aku sekarang ni,dah tak boleh nak lepak dengan kawan kawan and lagi lagi dengan beruk aku yang sekor tu.aku dating dengan dia pon dekat college je,tu pon kejap coz masing masing nak exam kan so sebok nak study and dok menghafal tips tips yang di bagi oleh lecture kami.err memang tension tahap gaban owh,suke suke je soh hafal itu ini,ingat otak aku ni tempat penyimpanan data agaknya :\ 
Tadi aku exam business english,alhamdullilah aku boleh jawab soalan soalan yang keluar tadi,memang lah kan sebab malam tadi aku dah bertungkus lumus menghafal format semua,sampai pukul 4 pagi aku study,then bangun kol 8 sambung study balik,then lepas tu siap siap untuk ke college,memang mata aku akan menjadi panda lepas ni O.o jangan sampai korang terkejut pulak lepas ni dah la yer, sebab dah tak dapat bezakan lagi mana satu zura and mana satu panda =='! haram jadu betul lah.

#satubebanantelahlepas#

Older Post | Newer Post