//Forever Imperfect



Paper pengajian malaysia sumpah macam haram weh.ya allah aku main tibai je jawapannya,harap harap lah ape yang aku tibai tu ada jugak yang betul.err ni semua gare gare tak study malam tadi.baru sekarang rase menyesalnya.redha jela.terlajak perahu boleh di undur,terlajak perbuatan??errr pandai pandai lah korang sambung sendiri eh :\ hurm tapi aku tak risau sangat sebab markah midterm aku agak baik 52/60 agak cemerlang lah jugak.bangge seyh =8)
Malam tadi aku lepak dekat kedai tikus.kenape panggil kedai tikus?just berok aku je yang tahu kenape.hehe.then boleh pulak hujan lebat.errr benci benci benci.asyik hujan je owh.abis baju baju aku yang bau downy tu bertukar bau hapak.gamprenggg betol lah kan.kesian berok aku kena redah hujan gare gare nak berjumpe dengan mentadak =='!memang sedap name yang beruk aku bagi dekat aku ni.terima kasih berok ku sayang =D comel sangat sangat name tu weh!
time lepak lepak tu aku suruh dia bawak sweater sebab aku sejuk sangat but sweater 2 dia yang pakai.errr bongok lah kau berok!tak gentle langsung.kesian aku menggigil kesejukan tahu tak!kau memang suke kan tengok aku mati beku dekat situ.tapi tak pelah,kau demam kan time tu,so aku mengalah lah.kesian dekat kau.silap silap kau pulak yang mati dekat situ nanti.
semalam kan buat pertame kalinya aku buat muke hodoh depan berok aku tu.aku buat mate juling @.@ dekat dia,sampaikan dia terkejut.abis kawan kawan aku and berok aku gelak kaw kaw.ingat aku tak berani lah tu nak buat muke macam tu kan,sekali aku buat tahu pon terkejut.haha.sumpah tak mau buat lagi lepas ni.nanti korang gelak gelak kan aku lagi.korang memang kejam!
tapi hari ni aku tacing sangat sangat degan berok aku tu,sebab dia ni kan kalau aku cakap pape or cerita pape dekat dia,dia tak pernah nak fokus owh!bile aku dah habis cerita kan boleh pulak dia cakap "lepas tu" wehh aku dah habis cerita la wehhh.kau nak habis tu apa lagi ni????errr kau memang tak pernah nak fokus kan kan.kau tahu tak penat mulut aku ni bercerita tapi kau dengar tak dengar je kan.okey fine lepas ni memang aku tak kan cerita pape lagi dekat kau!mulut aku yang macam itik suke pot pet ni akan bertukar menjadi bisu!nasib kau lah.jangan harap aku nak cerita pape lagi.puiihhh.aku merajuk 3 hari 3 malam dengan kau (jangan lupe pujuk aku okey!)

#kaubikinakutacing#

Older Post | Newer Post