//Forever Imperfect



Semalam hari paling bodoh aku rase,sebab aku buat hati dia sakit,tangan dia sakit,kaki dia sakit :'( sebab kan benda kecik je aku nak merajuk sampai macam tu sekali.aku tacing sebab dari awal sampai akhir dia pangkah pangkah aku je depan kawan kawan aku,aku sendiri pelik kenapa dia tiba tiba layan aku macam tu.ke aku ni ha yang mengade ngade lebih?hurmm.
you..sorry taw sebab tinggalkan you macam tu je dekat mcd semalam,time tu hati i sakit sangat sangat,sebab tu i main blah je.lagi pon i tak bagi tahu yang i nak balik,sebab nanti mestilah you tak bagikan.so sorry :'(
and i nak mintak maaf sangat sangat sebab i mintak CLASH semalam.tapi i buat semua tu bukan sengaje,i ade sebab mintak clash.i tak nak you sakit hati lagi dengan perangai i yang macam gampang ni,i tahu yang you terseksa couple dengan i kan,sebab i tak pernah nak layan you macam boyfie i.
i selalu maki hamun you,and buat macam macam benda dekat you,but sampai sekarang you tetap bersabar dengan perangai i ni.But malam tadi benda paling bodoh i rase,sebab i kereta you rosak.i tak sangke yang you boleh tendang kereta you sampa kemek,sebab kecewa dengan i.memang i terkejut sangat sangat bile you buat macam tu,i takot sangat sangat time tu,sebab tu lah i membatu kan diri sekejap.lepas i cakap CLASH tu i nak naik atas,but you tarik tangan i tak nak bagi i pergi,sebab kan perasaan yang ego,marah,takot i rentap tangan i and terus blah dari situ,but tak jauh dari situ i dengar bunyi DAMM! kuat sangat sangat,dalam hati i cakap 'keje bodoh ape lagi mamat ni buat' you panggil panggil name i but,i toleh sekejap then i terus blah naik atas.ya allah kejamnya aku ni :'(

tapi kau tak tahu dalam hati aku rase serba salah sangat sangat,aku pikir pasal kau,tangan kau luke ke,kaki kau sakit ke,benda tu semua buat aku tak senang duduk.kawan kawan aku semua marah aku and suruh pergi dekat kau balik.dorang kata jangan menyesal kalau pape terjadi dekat kau lepas tu.menitik air mate aku mase tu :'( pertame kali aku menangis untuk kau sayang.terus aku mesej kau and mintak maaf.lepas tu terus aku ajak kau overnite sebab aku nak spend time dengan kau and nak selesaikan masalah kite ni.alhamdulillah semuanya dah okey :')
ya allah kenape lah aku tak pernah nak menghargai dia,macam mana dia menghargai aku.kenape lah aku ni jahat sangat buat dia macam tu!selama aku bersame dia,sikit pon dia tak pernah merungut bila aku layan dia macam sampah.sikit pon dia tak marah aku bila tahu aku keluar dengan lelaki lain and buat macam macam dekat belakang dia.KEJAM gile aku ni.terima kasih ya allah sebab kau kurniakan aku lelaki seperti dia :')
nak promot blog si dia http://ceritasibujang.blogspot.com/ =B

#akumintakmaafsayang#

Older Post | Newer Post