//Forever Imperfect



aku lupe nak bagi tahu yang now aku dah potong rambut.serius macam babi je aku rase.aku rindu rambut lame aku :'( serius aku rase nak menangis je ni.huwaaaa macam mane ni.tapi dorang cakap tak de pape perbezaan pon.err memang lah.tapi aku punya bentuk rambut ni dah tak lurus macam biase.bengkok macam ular mati kena telan anjing je aku rase.tak tahu nak buat macam mane lagi ni.just mampu tunggu panjang balik,or potong pendek je terus.potong pendek?aku kena pikir 10 kali,then round round sekeliling rumah aku 100 kali if nak potong rambut sampai pendek.sumpah aku benci gile!huhh.nanti kalau ade mase ,aku upload gambar aku rambut pendek tu.serius aku benci tengok.bila aku pandang cermin je,aku rase nak cabut rambut aku and buang jauh jauh.dah dah jangan sebut sebut pasal rambut lagi dekat aku.aku tengah sedih gile ni.okey bhaii.

#bagaikansebuahmimpi#

Older Post | Newer Post