//Forever Imperfect



aku tak dapat nak ikut berok and kawan kawan aku semua pergi ict,sebab aku balik puchong lambat.boyfie kakak aku yang nak hantar aku balik tu terpakse habiskan kerja dia sampai pukul 10.berok and yang lain lain nak tunggu aku,but aku cakap tak payah,sebab aku takut sampai lambat.lagi pon badan aku tak sehat T.T tak tahu macam mana boleh demam.so aku tak de mud nak berjalan kesana kesini.okey pukul 10 lebih boyfie akak datang then hantar aku balik puchong.omg sangat la bosan weh.sebab kawan kawan sekepale aku semua tak de,dorang sekarang tengah syok syok dekat ict tu.okey tak pe,aku mesej dorang aku cakap jangan balik lambat lambat sebab aku bosan.lappy aku tak de :\ kalau tak dah lame aku mengadap lappy tu.then time tu aku ade mesej berok jugak.just mesej biase biase je.then dia tanya larat bangun tak.aku jawab boleh la jugak.then dia kata nanti dah balik,dia nak jumpe kejap dekat bawah.sebabkan dah cuti lame then dah lama tak jumpe dia,aku setuju nak jumpe.sebagai kawan je okey :)
time jumpe dia dekat bawah,aku lepak lepak dengan dorang semua and termasok berok tu.aku dengan berok still macam dulu,mesra je.tak de apa yang berubah pon.yang berubah pon name panggilan je.dah tak de sayang sayang macam dulu.hee.then macam macam yang kita orang borakkan.sampai lah satu mase tu tiba tiba dia pergi dekat kete.then aku buat bodoh jela.then tak lame lepas tu,muncul 1 bear dekat depan aku.OMG!!!!!!terkejut sangat sangat.aku tak nak terima bear tu,tapi dia cakap kalau aku tak nak ambil,dia buang bear tu.oke oke aku mengalah.aku ambil bear tu then aku pelok.auwww suke nye!aku cakap thanks dekat dia.then dia cakap yang selama ni,dia tak pernah bagi pape dekat girl.aku lah orang pertame yang dia bagi hadiah.terharu sangat sangat.thanks berok T.T omey sangat sangat.lepas tu dia pegang tangan aku and mintak maaf dekat aku sebab selama ni dia ade buat salah dekat aku.dalam hati aku cakap,aku lagi yang banyak buat salah ade lah :\ okey aku just diamkan diri then sambung balik borak borak macam biase.
lepas aku naik atas,aku terfikir kan 1 benda.aku tak nak sebabkan aku ambil bear dia ni,dia ingat yang aku dah maafkan dia and terima dia balik.tak!!aku still tak nak couple couple lagi.aku tak nak!aku just nak berkawan je dengan dia sekarang ni and dengan semua.aku tak nak lebih lebih.then aku mesej berok,aku cakap esok aku nak pulangkan bear dia balik.sebab aku tak nak dia salah sangke.tapi berok tak nak ambil balik.dia cakap buang je bear tu or bagi kawan kawan.tak kan aku nak buang?hine sangat kalau aku buat macam tu.nak bagi kawan?konpom konpom dorang tak nak terima.sebab dorang tahu berok yang belikan untuk aku.okey tak pe aku simpan je.lagi pon dekat katil aku ni penuh dengan bear.then malam tu aku aku tido sambil pelok bear baru =B lena gila tidur aku,tapi pagi pagi ade jugak aku terjage sebab aku rase nak menangis.badan aku lemah sangat sangat.and aku perlukan family aku time tu.sebab kalau aku demam,pagi pagi aku akan merengek panggil mak aku,suruh buatkan air :'(

#demammenyeksakanaku#

Older Post | Newer Post