//Forever Imperfect



dia cakap yang dia tak mau kawan dengan aku lagi,sebab aku cakap yang aku nak cari boyfie baru.okey aku tipu je semua tu!sebab aku saje nak tengok kau macam mane.but hurmmm kau buat aku still sedih lagi.tak pe sokay :') aku paham sebab apa kau tak nak kawan dengan aku </3 tak pe,tak pe aku boleh terima semua tu.pepatah ade cakap benda yang lepas jangan di kenang lagi.okey lepas ni aku akan ikut cakap kau pepatah.memang aku tak kan kenang pape lagi.fullstop.hope kau happy lah dengan mana mana insan dekat luar sane okey.aku doa kan kau dapat yang lagi baik dari aku :')
 now aku dah ade dekat bangsar.pelik lah aku ni.bila ade dekat rumah kkb,aku rase nak balik kl.but bila dah ade dekat kl aku rase nak balik kkb.aku rindu mak and ayah aku T.T walaupon aku selalu gaduh gaduh manje dengan dorang,aku still rindu dorang.huwaaa aku nak balik!aku duduk bangsar ni tak terurus langsung.makan minum then segale gale nye tak terjamin :\ aku yang gatal gatal sangat nak balik kl awal.ni lah padahnya!padan muke kau zura.T.T
malam tadi aku ade im dengan sorang laki ni.budak kolej aku jugak.nama dia rio.okey dia bukan islam,but dia cakap if umur dia 22 tahun nanti dia nak masuk islam dengan adek adek dia.sebab hati dia memang dah terbuka nak masuk islam.aku cakap bagus dekat dia!dia ni kawan kepada si berok jugak.im dengan dia best sangat sangat,sebab ayat dia agak skema.hehe sorry rio =B bukan skema ape,ayat dia tu banyak bagi aku nasihat.pasal pelajaran,pasal cinta and macam macam lagi lah.suke suke!aku paling suke orang yang sentiase bagi aku kata kata semangat ni,sebab boleh di jadikan panduan dalam hidup.okey aku suda mempoyokan diri.ecehhh.
and benda paling best kan kan kan,dia cakap yang dia nak bagi aku cokelat.auwwww suke suke!dia siap tanya aku lagi start sem 2 bile,then aku cakap selase ni.dia pon terus bagi no dia then dia cakap jangan lupe mizkol dia nanti,sebab nanti nak bagi cokelat senang.haha malu kite taw taw >.< kalau nak tahu dekat kolej tu ade 3 orang yang janji nak bagi aku cokelat,okey nanti aku akan tuntut dekat dorang semua.janji mesti di tepati okey!then sambung balik pasal rio,aku mizkol dia.then aku cakap dekat dia,jangan jual nombor aku sudah.then dia cakap macam ni "iyer..rio siap lock no zura dekat dalam hati rio okey" auwww so sweet meyh<3 i likeddd.haha.gedik kan aku ni :\
okey ramai yang cakap aku ni menggedik suke layan ramai laki.owhh no!kamu salah sangat sangat.aku bukan menggedik,but aku memang jenis macam ni.if orang tu tak sombong dengan aku,aku pon tak kan sombong dengan dorang.if orang tu mesra dengan aku,aku pon akan mesra.termasuk laki and perempuan.but ade yang cakap aku ni dekat kolej kerek then bajet tak pernah nak pandang orang langsung if berjalan.tak kan kau nak tengok aku tergedik gedik sambil jalan and say hye dekat budak kolej.macam tu yang kau nak?aku tak paham betul lah.okey banyak sangat cakap aku sombong kan,okey lepas ni aku akan tegur semua orang.and time ni kau jangan nak cakap yang aku tergedik gedik pulak.kau yang nak kan!pftttt!tengok aku dah jadi singe betina.
aku sebenarnya pemalu =='!betul lah.aku tak tipu.nampak je aku macam ni.tapi dekat kolej aku tak banyak kawan.sebab aku malu.haha menggelabah je aku ni kan.kadang kadang bile orang yang tak kenal panggil aku. momot momot,aku just mampu tersenyum and tersengih je.sebab aku tak tahu nak tegur ape balik.lagi pon aku tak kenal lah :\ sorry yer guys.lepas ni aku try jadi peramah.korang panggil aku je,aku akan pergi dekat korang then terus pot pet dekat korang.okey cantek?aku tahu benda ni tak kan jadi :\ sebab mulut aku konpom akan terkaku punya ==' tapi nanti aku nak try jugak lah.insyallah.

#rindunakdengarorangpanggilakumentadak#

Older Post | Newer Post