//Forever Imperfect



duduk hostel macam orang gile.tak de siape yang nak amek aku dekat puchong :'( serius rase nak menangis je sekarang ni.duduk sorang sorang dekat hostel tanpe teman.yang lain semua pergi kerja.esok family aku nak pergi pulau pinang.if aku tak balik hari nak jugak,memang aku tak dapat ikot lah jawabnye T.T nak naik transport awam?memang tak lah.berguni barang yang aku nak bawak balik.dah la cuti seminggu.ohsemmmm!ohsemmm kepale bana kau.kerepot aku duduk lame lame dekat rumah tu.kenape lah cuti lame sangat.bagi due tige hari cukup lah.ni sampai seminggu lebih.memang menggile aku nanti.tolong aku weh.amek lah aku cepat dekat puchong ni!dah nak naik sawan aku menunggu orang jemput aku.semua busy and ade hal masing masing.okey good!biar aku mati kering dekat sini.
time tengah baring baring tadi aku dapat satu idea.aku rase macam nak tulis cerpen a.k.a novel pendek.huwaaa boleh ke?okey aku akan cube.if novel tu dah siap,aku akan publish kan dekat blog ni okey.doa kan aku semoga berjaya.tapi kalau cerita tu tak menarik,korang jangan nak comment okey.just bace and senyap je.kalau tak suke,ade aku kesah?okey aku nak memerah otak cari idea untuk novel.okey bhaiii.
#novelopahkau#

Older Post | Newer Post