//Forever Imperfect



Haha suke sangat sangat bile tahu satu berita yang agak mengejutkan ni.okey ex aku yang 3 tahun tu dah rapat dengan perempuan tu.okey aku just mampu tersenyum je.dalam hati rase macam tettt je.yer memang lah just ex je,but aku macam tak suke dorang rapat.aku pon tak tahu kenape.nak cakap sayang lagi tu,memang tak lah!sikit pon dah tak sayang.tapi tak tahu lah kenape aku rase benci benci dan benci.pffttt!mayb aku fuck girl tu sebab dia pernah nak merampas kebahagiaan aku dulu.but aku taw tu cerite lame.so aku dah tak dendam pape lagi.okey okey just watlek watpis je.but serius aku rindu ex aku.ehh jangan salah anggap.just rindu sebagai kawan je.lagi pon perangai dia agak gampang.so tak boleh nak rindu lebih lebih.sikit je.nanti bangge pulak mamat sekor tu.paling lame aku couple dengan budak ni lah.kekal sampai 3 tahun je.lepas tu terus ade masalah besar yang membuatkan kite orang clash.maybe sebab dah terlalu lame couple,so macam macam dugaan yang kite orang dapat.

hurm dulu aku ni playgirl.but dulu lah.time sekolah menengah.biase lah budak budak lagi,just nak enjoy je.tak de pikir pikir nak serius dalam couple couple ni.kalau nak di kire maybe lebih 20 kot ex aku.sebab dulu aku and kawan aku pernah list kan name name couple aku.tu pon yang aku ingat jelah.tapi tu semua just tinggal kenangan je.aku dah berubah.and yang buatkan aku mule serius time couple dengan budak yang 3 tahun tu lah.tapi nak buat macam mane.tak de jodoh dah :') so terime jelah.and start dari clash tu,sampai sekarang aku susah nak kekal kan hubungan aku dengan sesiape je.aku sendiri pon tak tahu.cople pon tak lame.due tige bulan je,then lepas tu break.mayb sebab aku dah tawar hati kot nak bercinte ni :\
christmas ni family aku nak pergi pulau pinang.but aku tak tahu lah ikot ke tak.sebab budak budak rumah aku and berok nak pergi melake.bercuti dekat sane.dorang nak tidur dekat rumah berok.so aku tak tahu nak join yang mana satu.konpius melande ==' errr.nanti aku pikir masak masak.silap silap aku buat pilihan gune dadu kejap lagi.

#konpiusseketika#

Older Post | Newer Post