//Forever Imperfect



Hari ahad yang sangat memenatkan.hari ni aku bangun agak awal jugak,sebab nak siap siap balik kl.lepas packing semua barang,aku and akak pon gerak ke kl.hari ni aku nak pergi shoping dengan akak aku and mak aku.tapi mak aku gerak lambat sikit,dia datang dengan along aku and bini dia.lepas dah sampai kl tu,aku pergi masjid india and tunggu mak aku sampai.tak lame lepas tu mak aku muncul bersame konco konco nye,kite orang pergi jakel cari kain untuk pengantin.owh lupe nak cakap,yang bulan 3 nanti akak and along aku kahwin.so jemput lah datang yer nanti.okey sambung cerita balik,lepas pergi jakel tu,kita orang singgah ke sogo pulak,saje jalan jalan cuci mate.dekat sogo,aku sempat paw mak aku duit,sebab nak beli beg.akhirnye dapat jugak setelah lebih berjam jam aku memujuknya.ala...duit bukan boleh bawak ke kubur pon kan kan.so baik habis kan dekat aku je =='! okey lepas tu,mak aku pon cakap nak gerak balik,aku and akak aku,boyfie dia pon blah dari situ lepas salam salam mak aku semua.then kite orang berjalan ke time square pulak.memang seharian ni kite orang berjalan je kejenya.
dekat ts aku dapat shoping beg.yuhuuuu sukenya ape yang aku idamkan sudah tercapai =B thanks mum!sayang sangat sangat <3 sempat jugak aku beli tutti frutti dekat ts tu.nyummm nyummm.walaupon batuk batuk,aku tetap mamam jugak.then lepas tu kite orang gerak balik bangsar and singgah makan.beruk mesej aku,dia cakap yang dia and semua nak pergi lepak dengan nuar.huwaaa aku nak itot!tapi takut balik lambat,then berok cakap biar dia and semua amek aku dekat bangsar.okey aku pon setuju.tak lame lepas tu dorang pon muncul dengan 3 kete.then kite orang pergi mamam nasi lemak dekat kampung baru.tapi aku tak makan pon,sebab perut ni dah penuh sangat sangat.lepas dari mam tu kite orang pon jalan jalan ke merata tempat sampai subuh.mate aku ni dah macam ape je,sebab mengantuk sangat.dorang semua melepak dekat luar,aku ni pulak tidur dalam kete.krohh krohh mengantuk sangat sangat zzZzZZ u.u

#keletihanmelande#

Older Post | Newer Post