//Forever Imperfect



malam tadi my sis and boyfie dia datang amek aku dekat puchong.dah lah lambat,abis terlepas maharaja lawak mega aku.errr tension tension.then aku naik atas,on lappy and baring dekat katil.dh macam ikan masin terdampar dekat pantai rupe aku ni.owhhh rindu gile dekat lappy aku ni.seminggu aku tinggalkan dekat kl.sebab nak format balik.asyik buat problem je.then aku online sampai pukul 5 pagi kalau tak silap.paginya aku bangun pukul 11,siap siap nak balik kkb pulak.rindu dekat my mum and dad.malas nak call dorang,bagi tahu yang aku balik.tak suprise lah nantikan.lagi pon aku balik ni sebab nak paw makanan yang ade dekat umah,nak bawak balik hostel == and kalau boleh nak paw money,money,money sekali.nak beli beg and baju baru.bosan nak pakai baju and beg yang ade tu.okey sampai sampai umah je,pintu semua tertutup rapat,dalam otak,aku cakap ni mesti tidur ni.then aku bunyikan loceng bayak kali.errr loceng yang kuat tu pon tak dengar ke? :\ okey aku amek handphone then call mak.mak aku jawab dengan nada yang tengah beronok ronok.rupe rupenye dia ade dekat ijuk >.< aku tanye mane kunci rumah,mak cakap yang dia bawak sekali.owhhh shitt.aku nak suprisekan dia,last last aku yang kena kejutan.
tapi aku tahu cara nak buka pintu rumah.aku punya pintu special sikit.gune kunci ape pon boleh buka,tapi yang penting kena same bentuk.aku pergi rumah angah aku then cari spesis kunci mangga.okey dah jumpe.then aku try dengan 1 harapan yang menggunung and membukit.done!yes yes boleh buka!tak perlu aku nak panjat pagar.nanti cakap aku nak mencuri dekat rumah sendiri pulak.pagar pertame telah berjaya terbuka,now aku perlu cari kunci untuk pagar dalam pulak.aku ajak kakak aku pergi rumah along,then pinjam kunci rumah dia,sebab akak aku cakap dia penah gune kunci tu buka pagar rumah aku.okey aku pon pergi try kunci tu and berjaye masuk.yuhuuuuuuuu sukenya bila dia ceria =B tapi kan now aku sorang je yang ade dekat rumah.kakak aku selalu kalau balik kkb dia duduk rumah abang aku.hurm bosan lah pulak.so ape lagi,aku macam biase on lappy and update blog lah.hee.okey esok aku nak hang dekat pavi and ts,so jom join.aku nak shoping.errr tapi lupe pulak,mak and ayah tak de,dekat mana nak cekau duet yer?yes dapat 1 idea,aku nak lelong barang barang dalam rumah ni.bila mak aku balik tanye mane barang barang semua,aku cakap lah yang semua barang dah bertukar jadi baju and beg yang aku nak beli nanti.okey cantek?

#akuyangkenakejutan#

Older Post | Newer Post