//Forever Imperfect



Morning guys.morning tengkorak abah hang!matahari dah terpacak atas kepala baru nak bangun :\ ni semua gare gare sebab aku tidur lambat malam tadi.pukul 6 pagi baru aku tidur.lepas update blog then dengar lagu jiwang kejap,baru aku tidur.tidur dalam iman =='!jangan nak iman sangat lah kan.tidur pon tak bace doa nak cakap tidur dalam iman pulak.okey kantoi sudah!
hurm pagi ni akak aku belikan mcd untuk aku breakfast.tapi breakfast aku telah bawa ke lunch gare gare bangun lewat.anak cik ahmad memang macam ni.so terima la seadanya okey?tak nak terima?sikit pon tak menghabiskan beras dekat rumah aku.say peace yoww!tengah sodap tidur tadi berok aku call.dia cakap yang dia nak gerak melaka dah.aku yang tengah mamai time tu.so aku tak ingat apa yang aku cakap,tapi dalam hati aku cakap "elok elok taw" tapi dalam hati jelah.sebab mulut aku dah terkunci time tu.mengantuk gile babi weh =='!then letak tepon aku sambung tidur balik.haram jadu betul lah aku ni kan.
okey now aku bosan tahap gaban weh.and aku nak share sikit pasal pendapat aku,bagi aku lah kan,aku fuck gila gila laki yang suke guna duit perempuan ni.macam mintak topup,mintak belanja makan then sewaktu dengannya.sumpah weh aku benci laki yang macam ni.tak gentle owh!kalau bagi aku lah kan,biar perempuan tu yang ikhlas nak belanja laki tu,but bukan sebab di minta belanja oleh laki jahanam macam tu.laki macam ni boleh blah okey?
tapi laki sekarang cakap yang girl suke kikis duit laki,ehh bukan semua okey!and aku tak termasuk langsung dalam golongan yang macam tu.aku tak batak duit korang lah.mak bapak aku,bagi aku cukup makan and sampai melebih lebih makan yang dorang bagi,sikit pon aku tak mintak duit kau.so jage sikit mulut kau yang suke menfitnah orang tu.sekali aku siku,bisu 7 keturunan.
kenapa dekat newsfeed aku penuh pasal movie ombak rindu ni weh!ni yang aku rase nak pergi wayang je ni.dorang cakap yang cerita dia bapak lah best and sedih gila.omg nak tengok,nak tengok! :\ tapi aku tak de partner nak tengok wayang :( wehh korang jom tengok movie nak tak,nak tak?

#mengantuk#

Older Post | Newer Post