//Forever Imperfect



nanti aku sambung balik okey novel broken aku tu.haha.sumpah aku rase cite macam bodo bodo je.aku main tibai je jalan cerita.kalau korang rase nak bace lagi,tunggu jelah sambungan nya.oh lupe nak cakap,esok aku and family nak pergi holiday dekat pulau pinang tu.so aku rase dalam mase yang lame jugak,aku tak kan online facebook and tak update blog.bile aku pergi holiday dapat tenangkan fikiran yang kusut masai ni,and boleh cari ilham sekali untuk sambungan novel ala ala gampreng tu.aku tak bawak lappy rasenye.malas nak jage lappy ni.nak bawak beg lagi.oh no!sangat menyusahkan.so baik aku letak dekat rumah,buat sendal pintu.esok jugak,aku merasmikan kereta baru,alza.huhu..okey excited gile meyh!doa kan aku happy happy dekat sane okey.selamat bercuti semua.weeeeee~

#hellopulaupinang#

Older Post | Newer Post