//Forever Imperfect



Now cuti sem,but tak lame pon,just due minggu je,errr due minggu tu bagi aku macam due tahun je tahu tak.duduk rumah macam orang gile tak de hale tuju.nak kemas rumah?basuh baju?tolong mak masak?errr tu bukan hobi aku okey.hehe.ni ciri ciri budak pemalas.kesian mak aku dapat anak macam ni.sabar yer mak.mmuahh cikit dekat pipi =B hehe.
okey malam tadi berok aku yang hantar aku balik bangsar.dari pahang tu singgah ostel aku kejap sebab banyak lagi barang yang perlu aku bawak.naik atas je aku terus capai beg and masukkan baju baju yang ade.dah settle bab bab baju semua,tiba tiba aku ternampak dalam baldi aku penuh baju yang belum di basuh.omg baju tu aku lupe basuh sebelum aku pergi pahang.bapak lah busuk weh sebab dah berendam dengan air.eee tak kan aku nak bungkus dalam plastik and bawak balik bangsar kot,so aku terus mesej berok aku,suruh dia tunggu kejap,sebab aku nak basuh baju ni.basuh ala kadar je :\ 
lepas settle basuh baju semua,aku terus turun bawah dengan bawak beg yang macam stok setahun punya.biase la excited nak cuti.jeles lettuw kan kan.then time otw nak balik bangsar tu boleh pulak kite orang sesat,ni semua salah berok aku sebab dia gatal sangat nak ikut jalan lain.aku yang tengah sakit pale ni tacing habis dalam kete and membebel dekat telinga dia.pukul bape tah nak sampai.tu lah memandai lagi nak ikut jalan lain kan.kan dah kena tol yang same sampai due kali.padan muke kau berok!
akhirnya alhamdullilah sampai jugak ke destinasi yang di tuju.tapi sebelum tu aku sempat singgah kedai makan kejap beli nasi paprik untuk aku and kakak aku.but berok aku yang turun belikan,aku malu nak turun sebab ramai sangat orang.nanti takut kena ngorat pulak.haha perasaannya anak ahmad ni.muke stok kena sumbat dalam jamban =8)
time nak naik atas tu rase sedih pulak nak tinggalkan berok aku :'( minggu depan baru boleh jumpa dia balik.huwaaa kenapa lah perpisahan ini harus terjadi.eee ayat aku ke ni?geli maa.gedik nya aku ni.buekk nak muntah.ingatkan aku nak pinjam sweater dia,but aku malu nak mintak >.< malam malam nanti boleh cium bau dia yang busuk tu.tapi tak pelah aku lupekan hasrat tu sebab malu punya pasal.err malu?setahu aku lah kan,aku ni budak yang tak tahu malu.sejak bile jadi pemalu ni?konpius seketika =='!

#bencibilecutilamesangat#

Older Post | Newer Post