//Forever Imperfect



Para stalker please lah weh,jangan ganggu hidup aku lagi.apa yang kau dapat mengapi api kan aku?apa salah aku dekat kau sampai kau buat aku macam ni weh?aku ulang lagi sekali,apa salah aku ha?ape kau dapat melage lage kan aku.aku tak faham weh.cerita aku and perempaun tu dah lame tutup.but semalam aku terkejut bila ak cek newsfeed aku tiba tiba aku terpandang 1 ayat ni. 'siku' terus aku bace ayat penuh tu.
ya allah terkejut aku weh bile bace  status tu.dia membalas kenyataan aku balik.okey dalam hati aku cakap perempuan ni dah melebih lebih and aku buat 1 status aku tag name die.marah aku mase tu memang meluap luap sangat.kenape perlu hantar status macam tu???aku dah tak ganggu kau la weh.kenape kau mesti nak terase lagi dengan status aku tu?and kau cakap yang kawan kau sendiri sampaikan dekat kau and cucuk cucuk kau.okey aku boleh terima.but yang aku tak puas hati why kawan kau buat macam tu?apa salah aku dekat dia.
okey fine malas nak panjang cerita aku delete status aku.sebab memang aku rase melampau sikit tag nama kau.and say sorry.aku tak suke bergaduh dengan kaum aku sendiri.harap maklum!but aku tak kan jadi macam ni if korang tak kacau kain ak.hope lepas ni benda macam ni tak kan berlaku lagi.kalau korang tak nak rase sakit hati or terase dengan kenyataan aku please stop stalker pasal aku.thanks.

#thanksparastalker#

Older Post | Newer Post