//Forever Imperfect



Seharian duduk dekat rumah buat otak aku blank gile.rase macam shittt je owh.hari ni aku bangun pukul 3 petang.terok rite?but bukan sengaja.malam tadi pon aku tidur pukul 4 pagi.so tak mustahil lah kalau aku bangun time matahari terpacak dekat luar.okey bangun tidur je.tengok handphone then ade mesej dari berok and rio.but aku tak reply pon,sebab aku tahu yang berok tengah keje,then rio tengah tidur.ingatkan nak pergi gunting rambut dekat mid,but akak aku yang macam gampang ni tak nak teman kan aku.aku nak pergi sorang sorang?memang tak lah.sebab nanti aku tak de hale tuju dekat sane.kawan kawan semua busy bercuti dengan family masing masing.sokay.tapi f.u.c.k untuk akak aku.sebab bila aku dah mandi baru dia cakap yang dia tak nak pergi.then bila aku sambung tidur balik,dia kejutkan aku and ajak aku pulak pergi mid.sorry lah kalau aku dah dapat bantal memang kau ajak aku pergi london pon,aku tak nak ikut.aku dah rimas gile dengan rambut ni.dah tak terurus lagi.memang nampak rambut aku okey je kan,but hanya allah je yang tahu betape seksa nya aku nak jaga rambut ni.aku tak pernah buat rebonding okey.so rambut aku ni original.nak jage pon kemain payah.kalau yang rebonding tu senang je.bangun dari tidur pon still terurus.
okey hari ni aku dapat 1 mesej yang amat memeranjatkan dari rio.mesej dia tertulis macam ni
hurmmmm...sebenarnya....rio da lame minat dekat zura.dari first rio nampak zura time sambutan merdeka and pada malam open house dekat orkhid.rio ingat rio nak spontan jumpe zura,tapi pade mase yang same,meor cakap dekat rio yang dia minat gile dekat zura and rio pandang mate meor,dia betul betul berharap rio mengalah.rio tak nak bende ni bercanggah.coz rio paham situasi nya.
serius aku rase terkaku gile.then tangan aku pon tak tahu nak reply ape dekat mesej tu.otak aku pon jadi blank tiba tiba.then dia hantar lagi  1 mesej dekat aku
zura..kalau tak keberatan..zura sudi tak terima rio sebagai kekasih setia zura?
okey aku betul betul terkelu dah sekarang ni.aku tak tahu nak buat ape dah.then cara terbaik aku cakap yang aku tak bersedia lagi.aku still nak berkawan je dulu.aku tak nak terlalu terdesak cari pengganti lagi.sebab now aku kena pikir masak masak kalau nak couple balik.sebab aku nak yang terbaik lepas ni.lagi pon aku tak sanggup nak sakitkan hati berok.aku cakap dekat dia yang aku still lagi nak pikirkan dia punya harapan tu.tension tension.buat mase sekarang aku malas nak pikirkan semua ni.bagi aku enjoy dulu =='!okey chantek!hurm esok berok ajak aku lepak ict dengan kawan kawan dia.insyallah aku ikut.haha.kami still mesra walaupon dah tak de pape lagi.aku dah tukar lagu baru.dengar sampai habis okey.bagi aku sedap sangat sangat and aku suke.kalau korang tak suke,ade aku kesah?okey now aku nak sambung tengok cite titanic dekat astro citra.nak layan jiwang kejap.okey bhaii.

#titanicbuatakumenangis#

Older Post | Newer Post