//Forever Imperfect



Seorang pakwe dan makwe tengah naik motor pada kelajuan 100km/j .

P : Slow la sikit . Takut lah !
L : Tak . Best apa !
P : No . It's not . It's scary me .
L : okey . Tak apa . Bagitahu dulu you love me .
P : Fine , i love you . Slow down .
L : Now , give me big hug . * girl hugs him *
L : Tolong buka helmet abang lepas itu , sayang pakai . Rimaslah .

--> Esok hari paper melaporkan sebuah kemalangan yang melibatkan seorang maut . manakala seorang lagi selamat . dipercayai berpunca daripada kegagalan fungsi brek . the true is , lelaki tadi sedar brek dia rosak masa tengah jalan . tapi , dia tak sampai hati nak bagitahu awek dia . dia suruh awek dia ckp ' i love you ' n suruh peluk dia buat kali terakhir . And dia suruh pakai helmet dia nak awek dia selamat . kenapa ? sebab dia tahu dia akan mati :')

serius benda ni sweet gile kan kan.bagus nye kalau aku dapat boyprengg yang macam ni,sampai mati aku tak kan lupe kan kau.and maybe susah jugak aku nak cari pengganti kau.silap silap aku jadi gile,bile kehilangan kau.huwaaaa bak mai jantan macam ni satu boleh tak?jatuh lah dari langit sekarang.nak jugak,nak jugak! errr asal tibe tibe aku gedik semacam ni? -.- owhh lupe aku memang gedik pon.hurm sumpah aku bosan gile hidup macam ni.k lah aku tibe tibe nak nangis ni. tak tahu kenape :'( okey bhaii.

#bakmaijantansorang#

Older Post | Newer Post