//Forever Imperfect



tadi contact balik dengan berok.miss sangat sangat dengan dia.dia pon cakap yang dia miss dekat aku.okey terharu sangat :') aku tanya dia balik,cakap tak nak kawan dengan orang dah.then dia reply dia cakap "orang tak nak jadi kawan zura,but nak lebih dari kawan" jangan cakap yang bukan bukan boleh tak?orang tak boleh nak terima berok lagi.hurm atau pon bagi mentadak mase dulu okey?hari ni aku just melantak mcd je dekat rumah.sampai loye tekak aku.mane tak nya,akak aku sorang balik bwk mcd,sorang lagi balik bawak mcd jugak.omg.kembang gile tekak aku makan mcd and mcd.ayam,buger,bubur,kentang :\ macam stok makanan untuk 3 hari punya.belambak sampai tak habis.then jalan terbaik,aku buka peti ais and sumbat semunya sekali dalam peti tu.okey chantek?boleh sambung makan esok.hehe.
hari ni 1 hari aku menghabiskan mase tidur dan tidur.ingatkan nak hang,but kawan aku semua tak de.pfttt!masing masing dah busy.then nanti mule lah cakap aku sombong bagai.err korang yang busy okey.lepas ni jangan nak salah kan aku.hari ni rio 24jam mesej aku.aku sendiri pon pelik.maybe dia bosan kot,aku pon temankan jelah.serius macam macam kite orang share story.macam macam yang dia tanya itu ini.aku pon layan kan jelah.then aku tak tahu pon yang dia ni reti masak.omg malunya aku.aku nak masak nasi pon tak pandai taw tak!dah la perempuan aku ni.then dia cakap nak tolong ajar aku masak.euww lagi lah aku malu weh ==' serius aku malu sangat sangat.then dia cakap nanti dia nak masakkan untuk aku.auwww so sweet lah.haha.suke suke.

#akutakretimasakmemasak#

Older Post | Newer Post