//Forever Imperfect



time aku tengah down macam ni,ramai yang muncul dalam hidup aku.okey aku terharu sangat sangat dengan apa yang dorang semua buat.dorang bagi aku kata kata semangat,nasihat and macam macam lagi.sekarang ni kawan tempat aku bergantung and buat aku jadi kuat.kalau dorang tak de,aku rase dah lame aku mati kering macam katak mati tengah jalan tu.
***
tak terkecuali friends dekat facebook aku pon amek berat pasal aku.owhh ni membuatkan aku lagi bertambah terharu.orang yang aku tak kenal,tiba tiba im aku then terus bagi nasihat dekat aku.errr macam mana dia tahu pasal aku ni?owh maybe dia salah sorang yang suke amek tahu kisah hidup aku jugak kot.thanks kawan!salah sorang kawan facebook aku yang terlampau amek berat pasal aku name dia $^&$*$ maaf aku tak boleh nak show off kan name dia.hee sorry.
***
okey budak ni dulunya musuh aku,but aku tak tahu kenape aku boleh berkawan dengan dia,walaupon dia selalu cari pasal dengan aku.setiap kali jugak gaduh dia akan suruh aku remove dia.errr kau yang dulu gatal gatal telur add aku,sekarang kau suruh delete pulak.but yang paling penting,aku gaduh dengan dia bukan gaduh yang serius,but gaduh dengan dia selalu buat kan aku tergelak macam orang gila dekat tanjung rambutan.ayat ayat dia sumpah kelakar gila.buatkan aku tak nak remove dia and still nak layan kerenah dia tu.
***
time semua budak excited nak spm esoknya,dia tiba tiba im aku then mintak maaf sebab cari pasal selama ni.okey aku yang jenis tak berdendam ni pon,aku maafkan.then dia pelik.dia tanya kenapa aku senang maafkan dia.aku pon jawab,yang kau tak pernah buat aku sakit hati,tapi kau sentiasa buat aku tersenyum dengan ayat ayat kau yang sengal tu.sejak tu jugak kita orang jadi kawan.aku tak kesah dia bawah umur dari aku,yang penting dia buat aku tersenyum.errr kejap kejap.aku cakap macam ni bukan sebab aku jatuh cinta dengan dia!nope!aku tak kan suke budak bawah umur and tak kan!aku just anggap dia kawan or adek aku je.tak lebih pon.
***
okey sejak tu dia rajin im aku.aku pon layan je lah.tapi dia selalu bengang dengan aku sebab,bila chat je,aku akan offline and menghilang macam tu je.hehe sorry friends >.< okey pasal masalah yang aku hadapi sekarang,banyak semangat yang dia bagi.yer dia memang budak budak lagi,but korang tahu tak semangat and nasihat yang dia bagi sangat bermakna and bernas.tengok luaran nampak macam budak budak nakal yang suka buat huru hara,but dalaman dia cukup dewasa.mengalahkan orang umur 30 tahun taw.but siape sangke dia baru 17 sebenarnya.
***
then dia mintak no fon aku,bukan nak ngorat just sekadar mesej time boring boring.okey aku pon bagi,then dia mesej aku setiap malam.dia sekarang tempat aku luah kan segale galenya.walaupon setiap malam mata aku akan berair sebab rindukan berok,dia akan buat aku still tersenyum lagi.macam orang tak normal rite?mate menangis tapi mulut aku tersenyum.semua gare gare mesej dia yang bangang tu.okey benda paling penting,dia selalu pakse aku mesej dengan dia.err aku banyak lagi keje lain tahu tak and kredit aku ni tak cukup nak mesej dengan dia!but korang tahu tak,dia sanggup share t.up dekat aku T.T okey aku terharu lagi.
thanks sebab kau layan aku terlampau baik.
***
thanks jugak dekat budak budak rumah aku,mira,najwa liya and semuanya sebab still ade dengan aku.tak lupa jugak dekat madu aku ehem2 and rauf yang sentiase sokong aku.ehh dah macam ucapan time dapat anugerah pulak kan =='!

#mylifewouldsuckwithoutyou#

Older Post | Newer Post