//Forever Imperfect



Today berok,bulat and budak rumah aku najwa,fatty pergi perak.okey ini memang syok sangat sangat,sebab aku tak sertai dorang T.T dorang pergi balik kampung si najwa tu.huwaaa bukan aku tak nak ikot,tapi aku ade masalah yang tak dapat nak di elakkan.serius bukan sengaje!memang sedih gile sebab dorang seronok seronok dekat sane,tapi aku tak ikut.ahad ni baru dorang balik.nampak pelikkan ex aku keluar dengan kawan kawan aku,tanpe aku.just ex je pon lah.buat ape nak pelik :\ lagi pon dorang memang rapat sejak aku couple dengan berok dulu.so aku tak rase jeles langsung lah kalau dorang pergi mana mana tanpe aku.sebab aku memang tak de perasaan pon.berok ajak aku pergi temankan dia,tapi macam macam alasan aku bagi.tapi bukan alasan yang aku reka.but real punye lah.aku mintak maaf yer berok.tak pelah,kau pergi jelah beronok ronok dekat sane auw.kau kata nak memancing dengan dorang nanti kan.jangan lupe bawak kan ikan sekilo untuk aku taw.aku nak bela nanti =='!
demam aku dah sembuh,tapi now batuk ni yang tak reti reti nak sembuh.ya allah seksa nye tekak aku ni.dalam kelas aku asyik batuk batuk je sampai mengalir air mate.gatal gile tekak aku.rase nak garu garu gune garfu je taw tak.sampaikan aku rase macam ganggu budak budak lain nak belajar.sikit sikit hohokkk hohokk je aku.kelas tu bising dengan bunyi batukkan aku jer,bile batuk terlampau banyak sangat buatkan aku nak muntah pulak.errr menci menci menci.sampaikan lect aku tanye "awak okey tak?" auwww dah la hensem.bujang pulak tu.sukeee nye >.< aku pon jawab okey okey.haha.malu aku di buatnye.kalau lah tekak ni boleh di cabut,dah lame aku cabut and tinggalkan dekat rumah.tapi nasib baik lah tak boleh di cabut.
malam semalam aku overnite dengan najwa,mira,bulat and berok.kite orang lepak kl then lepak dekat shah alam je.time lepak selalu bertekak dengan berok tu.suke sangat cari gaduh dengan aku.tapi gaduh gaduh manje jelah.hee.biase lah.berok dengan metadak.tak sah,kalau tak gaduh.sorry sebab nampak aku jarang update blog kan.sebab lappy aku hantar format.sekarang dah okey :)

#beroksukecaripasal#

Older Post | Newer Post