//Forever Imperfect



Today so bored.and mate ni mengantuk sangat sangat.now aku baru balik dari class.so sebelum aku berlayar kejap lagi,aku nak share story sikit dengan korang.today aku nak cerita pasal latar belakang family aku.nak tahu tak?kalau tak nak,tak payah bace okey.simple!okey name mak and ayah aku asiah and ahmad.ayah aku keje dekat syabas.mak aku pulak keje sebagai kontrektor.aku ade 3 orang abang and 2 orang kakak.and aku anak bongsu.sebab tu orang cakap aku manje and menggedik.betol ke?ade aku kesah?okey abang aku semua keje syabas then akak aku pon same jugak.but kakak aku yang lagi satu tu keje sebagai assistant accountant bank.aku bersyukur gile sebab ade family yang agak sempurna,tapi kadang kadang aku rase tak de lah sempurna sangat ==' ade jugak masalah kadang kadang tu.but aku sayang sangat sangat family aku.walaupon kadang kadang kite orang suke gaduh gaduh manje :\ tapi semua tu hanye gurauan semate mate.

ayah aku jenis suke melawak,kadang kadang selalu la jugak aku bergaduh dengan dia.serius perangai dia mengalahkan remaje bile dalam bab bab bergurau ni.lagi lagi kalau aku tengah baring tengok tv,ade je benda yang dia nak buat.pernah sekali aku tengah syok syok baring,dia ambil beg plastik then ikat dekat rambut aku.aku pon berjalan dalam rumah tu dengan plastik tergantung dekat rambut aku -.- serius aku rase macam nak bagi penampar je,tapi ayah kan?so nanti aku di kire derhake pulak.then ayah aku ni suke curi handphone aku and bace bace mesej aku.serius aku tak suke x)  nanti mule lah dia perli perli aku bagai.aku sayang ayah aku sangat sangat,sebab dia selalu bagi aku duet :) and boleh sekepale dengan aku.kadang kadang if aku gaduh dengan mak aku pasal pape,dia mesti backup aku.then kadang kadang aku geng dengan mak aku,bahan ayah aku pulak.haha.macam tu lah hidup kite orang.tapi ayah aku ni suke sangat suruh aku buat macam macam.padahal bende tu dia boleh buat sendiri -,-

mak aku pulak jenis yang tegas sikit.tapi kadang kadang tu boleh sekepale jugak.but kalau angin dia tak baik,memang kecut perut di buatnye.aku tak boleh gurau lebih sangat dengan mak aku,sebab silap silap nanti kena penampar pulak :\ but tu pon if buat dia panas lah.kalau tak de sebab,tak kan dia nak bagi penampar pulak kan.tapi mak aku ni jenis kedekot sikit.kalau aku mintak duet susah nak bagi ==. tapi kalau aku mintak barang jenis macam makanan dia tak kedekot.then hobi dia ni suke mengumpul aset.macam rumah.dia suke beli rumah and bagi dekat anak anak dia.dia paling menyampah sewa rumah.sebab dia cakap tak menjamin mase depan x) sebab tu semua aset yang dia beli,dia bayar cash.dia tak suke berhutang dengan orang.aku bangge dengan mak aku sebab dia memberikan kite orang contoh yang baik.walaupon dia belajar tak tinggi mane.dia berjaye menjadi seorang kontrektor dengan gaji yang sangat memuaskan.love u mum <3

okey now aku nak cite pasal perasaan aku.sekarang ni aku rase kosong je.aku tak suke dekat mane mane lelaki lagi.termasuk lah dekat berok.perasaan aku kosong.aku belum jumpe lagi lelaki yang betul betul boleh buat aku jatuh cinte.hurmm but aku ni bukannye lesbian okey.korang jangan salah anggap pulak!just now aku malas nak pikir dulu pasal couple couple ni.buat semak otak aku je.better kawan kawan je dulu.itu lagi senang and selesa bagi aku.kalau ade jodoh nanti ade lah.berserah pada takdir je.errr poyo nye ayat aku ni.geli pulak bile bace.korang jangan nak kutok lebih lebih pulak okey.blog aku,suke hati aku lah nak tulis macam mane pon.okey sekarang sudah tibe masenya untuk aku tidur and mimpi benda benda yang indah.okey bhaii.

#matedahnaktertutup#

Older Post | Newer Post