//Forever Imperfect




aaaarrrggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh gila gila gila gila gila gila gila gila gila gila gila gila gila gila.aku memang rase nak gila sekarang ni!kau ilang tanpa berite.kau pergi mane ha gilaaaaaaaaaaaaaaaaaa.1 hari tak mesej aku.aku call kau tapi handphone tutup.aku tengok mesej yang aku sent pagi tadi still pending.err dari pagi kau off handset.mane kau pergi ha weh?kau memang nak bagi aku gila ke!lalalallalalalallalalalallallalallalalla :'\ sampai hati kau kan itik.tak pernah kau tinggalkan aku macam ni,tiba tiba hari ni kau hilang macam tu je.kau dah tak ingat dekat aku ke? or aku ade buat salah yang menyakitkan hati kau.kalau ade aku betul betul mintak maaf T.T jangan lah buat aku macam ni wehhhhhhhhhh.

satu hari ni aku dekat rumah macam orang gila meroyan dah.makan pikir kan si itik,mandi pikir kan si itik,and semua benda aku buat pikir kan itik aku lah.handphone tak lengkang dari poket aku.kalau ade mesej masuk je,aku selalu harap kan tu mesej dari si itik.tapi.........bukan itik rupa nya T.T penat aku tunggu sampai sekarang.muncul lah itik oiiiiiiiiiiiiiiiii!1 hari ni aku rase asyik nak marah marah je.sampai ayah aku pon kena marah sekali dengan aku :\ yelah aku tengah serabut dia asyik panggil name aku je.buat itu lah,ini lah.errrrrrrr geram gila!serabut otak aku ni.lepas aku marah ayah aku,mak aku pulak marah aku.lepas tu dia suruh aku amek kain lap dekat dapur,aku cakap "ishkkkkkk" pastu mak aku bebel lagi."ha tengok lah tu,suruh buat benda je mula berbunyi" macam mana tak berbunyi.suruh itu ini sampai serabut kot.ulang alik sani sani amek barang!dah dah malas aku nak cerita pasal ni lagi.

aku try hilang kan bosan aku dengan tengok tv,online,layan anak buah aku,tapi semua tu tetap buat aku bosan jugak.sikit pon tak hilang kan tension aku.last last aku amek handphone buka inbox and bace mesej mesej si itik balik.tu je cara aku lepas kan rindu aku :'( pastu time tengah bace bace tu,aku tengok banyak sangat mesej orang lain yang ade dalam handphone aku jugak.then aku padam satu satu mesej orang lain.nak mark satu satu tak boleh,just boleh mark semua je,kalau mark semua habis la mesej mesej itik terpadam sekali.so aku yang nekad ni padam mesej satu satu.dari lapan ratus lebih mesej,now tinggal 533.mesej itik aku je semua.nekad kan aku.sebab aku dah gila,macam ni lah jadi nye T.T sampai hati kau itik tinggal kan aku sorang sorang macam ni.aku tunggu kau!jangan buat aku macam ni please.now aku tak nak pikir bukan bukan.now aku just nak ingat yang aku sayang dia,and dia sayang aku.hope benda yang aku pikirkan sekarang ni tak terjadi.ok byeee :'(

#sewel#

Older Post | Newer Post