//Forever Imperfect




aku dapat tahu yang girl tu ajak aku jumpa dengan boyfie dia untuk settle kan problem ni.just bertige kata nya.wtf?dia aku and bf dia.dia berdue and aku sorang?haha.aku tak takut,but aku tahu perangai bf dia macam mana.panas baran and boleh buat ape je.ingat lagi beb dulu dekat kantin sekolah,dia pernah nak pukul aku kot.sebabkan perasaan cemburu.and now kalau aku jumpa,sah sah korang tahu kan ape yang akan terjadi nanti.aku tak bodoh lah.aku tak kan cari penyakit.sekarang ni aku just nak cakap,kau nak percaye aku ke or boyfie kau ke,tu kau punya pasal lah.kau nak cakap aku ni kencing kau ke or ape ape,aku dah tak kesah langsung sekarang ni.otak aku ni ha dah penuh dengan masalah yang ade.so masalah pasal korang ni,aku dah malas nak pikir.tak penting pon bagi aku.sebab aku dah malas nak cakap lebih lebih dengan orang yang tengah mabuk bercinta ni.kalau aku cakap macam mane pon,kau tetap dengan pendirian kau yang satu tu.so tak gune aku nak cakap pape lagi.and now just aku harap korang bahagie sampai bile bile.amin.and paling penting,aku sikit pon tak de perasaan dekat boyfie kau.walaupon sekecil habuk.tak de!so kau jangan risau.aku bukan nak rampas boyfie kau tu.cukup lah seorang lelaki yang aku sayang sekarang ni.harap maklum!

#janganpetiknameakulagi#

Older Post | Newer Post